Mercedes-Benz și Golin au reinterpretat pasiunea pentru excelență la TIFF.16

Mercedes-Benz și Golin au rescris scenariul excelenței odată cu debutul celui de-al doilea deceniu de colaborare a Mercedes-Benz, liderul pieței locale de automobile premium, și Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România. Golin a asigurat, pentru al șaselea an consecutiv, comunicarea parteneriatului tradițional dintre Mercedes-Benz și TIFF.

„Colaborarea noastră cu TIFF, capul de afiș al evenimentelor culturale din România în materie de cinematografie, a ajuns în 2017 la cea de-a unsprezecea ediție. După un deceniu de experiențe și surprize memorabile asigurate participanților la festival, ne-am dorit să celebrăm intrarea într-un nou sezon cu o serie de activități și proiecte adresate publicului, iar Golin ne-a sprijinit din nou să valorificăm, din punctul de vedere al comunicării, pasiunea noastră pentru excelență”, spune Mirel Dediu, Corporate PR/Communications, Mercedes-Benz România.

„Implicarea Mercedes-Benz în cadrul TIFF rescrie anual standardul experiențelor furnizate publicului larg participant la cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din țara noastră. Pentru al șaselea an consecutiv, am dezvoltat alături de clientul nostru un scenariu ideal pentru a aduce în lumina reflectoarelor rafinamentul limuzinelor Mercedes-Benz, în cadrul atmosferei speciale oferite de acest eveniment atât de important pentru scena culturală din România”, a declarat Simona Oprea, Senior Manager, Golin.

Pentru ediţia din 2017, Golin a sprijinit liderul segmentului auto premium în dezvoltarea și implementarea unui mix de activități dedicate tuturor categoriilor de public. Continuând tradiția ultimilor 10 ani, Mercedes-Benz a fost din nou Mașina Oficială a TIFF, astfel că celebritățile participante, printre care s-a distins celebrul actor francez Alain Delon, au fost conduse până la covorul roșu de suita de mașini Mercedes-Benz Clasa E – cea mai inteligentă limuzină din clasa business.

Recunoașterea excelenței a continuat la ediția din acest an a Galei TIFF, unde Mercedes-Benz a premiat-o pe actriţa Tora Vasilescu pentru contribuţia adusă filmului românesc. Spectacolul Galei de Închidere a fost completat de un concert susținut de Silent Strike și de cvartetul de coarde Muse Quartet, ale căror acorduri au acompaniat celebritățile locale și internaționale prezente pe covorul roșu la TIFF.16.

De asemenea, Mercedes-Benz și Golin au sprijinit proiectul TIFF 10 pentru FILM, în cadrul căruia 10 actori talentați din teatrele din România au participat la workshop-uri, premiere de film și dezbateri, fiind totodată invitaţi să cunoască profesionişti din industria cinematografică. Membrii 10 pentru FILM au interpretat o succesiune de emoții, simbolizând un carusel de stări pozitive asociate celor 11 ani de parteneriat Mercedes-Benz România – TIFF.

Echipa Mercedes-Benz implicată în proiect a fost formată din Mirel Dediu (Corporate PR/Communications, Marketing & PR Mercedes-Benz Cars) și Sabina Rugină (Marketing & PR Mercedes-Benz Cars).

Din echipa Golin au făcut parte Simona Oprea (Senior Manager), Alexandra Siminiuc (Senior Associate), Florin Merlă (Senior Media Associate) și Emanuel Olteanu (Digital Creative Associate).

 Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, pentru trei ani la rând, titlul de Agenția #1 în topul Biz PR Awards. De asemenea, este singura agenție din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: Agenția Anului în cadrul galei Romanian PR Award 2014, Agenția #1 în topul Biz PR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români. Golin a fost de două ori Agenția Anului la Romanian PR Award – în 2010 și 2014.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Initiative (media), Profero (digital), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) și BPN (media) şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.