Mercedes-Benz sprijina Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei

  • Mercedes-Benz sprijina Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei

Mercedes-Benz sprijina Campionatele Internationale de Inot ale Romaniei

Mercedes-Benz România este din nou alături de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) în organizarea Campionatelor Internaționale de Înot ale României, punând la dispoziția organizatorilor suport logistic, cât și susținere emoțională în atingerea obiectivelor de calificare la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio.

Campionatele Internaţionale de Înot ale României, ce se desfășoară în perioada 25-29 mai la Complexul Olimpic de Natație „Anatol Grințescu” din incinta Clubului Sportiv Dinamo București, reprezintă ultima șansă pentru ștafeta masculină de 4X100m liber de a îndeplini baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cu scopul de a încuraja echipa masculină de ștafetă 4x100m liber în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an, Mercedes-Benz România şi FRNPM au realizat un material video, lansând ștafeta de suporter către toți românii. Camelia Potec, Andreea Esca, Vlad Petreanu, Andi Moisescu şi bloggerii Cristian China Birta şi Radu Dumitru au deschis cursa mesajelor de susținere pentru înotătorii noștri într-un material video dedicat acestora:

Materialul video este disponibil pe pagina oficială de Facebook Mercedes-Benz România: www.facebook.com/MercedesBenzRomania.

Pentru a vă alătura cauzei noastre, vă invităm să luați parte la competiție sau să ne lăsați mesajele voastre de încurajare pentru sportivi pe pagina de Facebook www.facebook.com/MercedesBenzRomania, iar Mercedes-Benz România se va asigura că ajung la destinația dorită  – la sportivii noștri.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

„Suntem bucuroşi că parteneriatul cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern ne dă încă o dată ocazia să fim alături de sportivii acestei ţări, iar ceea ce ne aduce împreună este faptul că avem aceeași destinație – locul 1. Am lansat românilor provocarea de a susține miza sportivilor de la ștafeta de 4x100m liber și sperăm ca de ambele părți – atât a suporterilor, cât și a înotătorilor, să avem ștafeta câștigătoare”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România şi Managing Director Passenger Cars.

Mercedes-Benz, Mașina Oficială a Competiției

În cadrul Campionatelor Internaţionale de Înot ale României, sportivii participanți, arbitrii și reprezentanții FRNPM se vor deplasa cu autovehicule Mercedes-Benz. Aceştia se vor bucura de siguranţa, confortul și eleganța Clasei C, de autoturismele compacte CLA şi CLA Shooting Break, de spaţioasa Clasă V, precum şi de impunătoarele SUV-uri Mercedes-Benz GLA, GLE şi Clasa G.

„Mercedes-Benz România este un susţinător important al sportivilor de performanţă, iar Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern este recunoscătoare pentru sprijinul oferit de acest partener de încredere. Sperăm ca această colaborare să devină o tradiţie, pentru că alături de Mercedes-Benz, drumul către victorie pare mai puţin anevoios și încurajăm românii să dea mai departe ștafeta de suporter”, spune Camelia Potec, Preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

La cea de-a doua ediţie a Campionatelor Internaţionale de Înot de la Bucureşti vor participa sportivi din zece ţări, numărul acestora fiind în creştere în raport cu listele de start de anul trecut. FRNPM participă în cadrul acestei competiţii cu loturile naționale de seniori și juniori ale țării noastre.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern se află în al treilea an de desfăşurare. La începutul anului 2014, Mercedes-Benz România a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, punând la dispoziţia acestora, ori de câte ori au nevoie, autovehicule Mercedes-Benz.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!