METROREX – Suplimentare trenuri de metrou pe perioada timpului nefavorabil.

Acasa/auto / transporturi, COMUNICATE DE PRESA, social/METROREX – Suplimentare trenuri de metrou pe perioada timpului nefavorabil.

Suplimentare trenuri de metrou in circulatie pentru preluarea cererii sporite de transport public in Municipiul Bucuresti, pe perioada timpului nefavorabil.


In vederea preluarii in totalitate a cererii sporite de transport cu metroul ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile in zona Municipiului Bucuresti, incepand din 02.02 a.c., administratia Metrorex a dispus masuri pentru suplimentarea numarului de trenuri in circulatie cu trenuri din flota de rezerva.

Asfel, pe liniile M1 (Republica – Gara de Nord 1 – Dristor 2), M3 (Anghel Saligny – Eroilor – Preciziei), si M4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) trenurile vor circula la intervale orare cuprinse intre 4-6 minute, pe tot parcursul zilei, iar pe linia M2 (Berceni – Pipera) trenurile se vor succeda la intervale de 3 – 6 minute. Informam totodata publicul calator asupra faptului ca pentru preluarea cererii suplimentare, pe distanta Cringasi – Gara de Nord 1 – Piata Victoriei 2 – Dristor 2 in perioada orelor de varf de trafic, atat dimineata cat si dupa-amiaza, circula un tren suplimentar fata de graficul normal. In conditiile unor fluxuri mari de calatori vor fi introduse in circulatie trenuri suplimentare din parcul de rezerva.

2014-08-25T14:33:36+03:0003 februarie 2012|Categories: auto / transporturi, COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top