Suplimentare trenuri de metrou in circulatie pentru preluarea cererii sporite de transport public in Municipiul Bucuresti, pe perioada timpului nefavorabil.


In vederea preluarii in totalitate a cererii sporite de transport cu metroul ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile in zona Municipiului Bucuresti, incepand din 02.02 a.c., administratia Metrorex a dispus masuri pentru suplimentarea numarului de trenuri in circulatie cu trenuri din flota de rezerva.

Asfel, pe liniile M1 (Republica – Gara de Nord 1 – Dristor 2), M3 (Anghel Saligny – Eroilor – Preciziei), si M4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) trenurile vor circula la intervale orare cuprinse intre 4-6 minute, pe tot parcursul zilei, iar pe linia M2 (Berceni – Pipera) trenurile se vor succeda la intervale de 3 – 6 minute. Informam totodata publicul calator asupra faptului ca pentru preluarea cererii suplimentare, pe distanta Cringasi – Gara de Nord 1 – Piata Victoriei 2 – Dristor 2 in perioada orelor de varf de trafic, atat dimineata cat si dupa-amiaza, circula un tren suplimentar fata de graficul normal. In conditiile unor fluxuri mari de calatori vor fi introduse in circulatie trenuri suplimentare din parcul de rezerva.