window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

METROREX – Trenul Copiilor spre Mos Craciun

Se apropie sarbatoarea Craciunului, veche de peste doua milenii, raspandita pe tot globul, cea mai importanta sarbatoare a crestinilor. Este timpul colindelor si al bradului impodobit! Este timpul sa lasam Lumina din sufletele noastre sa ne apropie si sa ne aduca pace, bucurie si noroc! Este timpul sa-l intampinam pe Mos Craciun!
Cu totii suntem emotionati amintindu-ne de copilarie, de darurile de Craciun pe care le-am primit si pe care le asteptam mereu! Fiecare sarbatoare este un moment unic, iar in familie, bucuria celor mici poate fi sporita daca petrecem timpul impreuna, inconjurandu-i cu dragoste si caldura. Acum este momentul unei calatorii fermecate!
Administratia Metrorex, in parteneriat cu UNITATEA–Sindicatul Liber Metrou si Teatrul Masca, va invita sa pornim impreuna cu Trenul Copiilor spre Mos Craciun, prin Poarta Magica, in lumea minunata cu miros de cetina si clinchet de clopotei, a povestilor de iarna!

In ziua de 24 decembrie 2011 sunt invitati sa participe toti copiii care se afla in trecere prin metrou, cei pana la varsta de 7 ani vor fi insotiti de parinti sau de bunici.
La ora 10:00 ne intalnim in statia de metrou Crangasi si plecam cu Trenul Copiilor pe ruta Petrache Poenaru – Grozavesti – Eroilor – Izvor – Piata Unirii 1 – Timpuri Noi – Mihai Bravu – Dristor 1 – Nicolae Grigorescu – Titan – Costin Georgian – Republica si retur de mai multe ori. Va fi distractie in tren cu Mos Craciun si Clovnii Nazdravani, colinde si poezii. Actiunea se va incheia in jurul orei 14:00.

Fie ca spiritul bland al Craciunului sa ninga asupra noastra, a tuturor, doar armonie , pace, sanatate si prosperitate!
Craciun Fericit si La Multi Ani 2012!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top