window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Metrorex va participa in perioada 10-11 iunie a.c. la Expozitia si Simpozionul international INFRATRANS 2015 cu tema „Transportul feroviar de calatori, marfa si infrastructura feroviara in contextul alinierii la directivele europene si Master Planul General de transport al Romaniei”, eveniment ce se va desfasura sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor.

In cadrul deschiderii oficiale a manifestarilor, miercuri 10 iunie la ora 10:00, directorul general al Metrorex Catalin HOMOR va transmite participantilor la simpozion mesajul societatii de transport cu metroul.

Joi, 11 iunie la ora 12:30 va fi sustinuta prezentarea“ Transportul public de calatori cu metroul”.

La standul nr.3 al expozitiei, specialistii Metrorex vor fi prezenti pentru a oferi toate informatiile referitoare la dezvoltarea, modernizarea si eficientizarea transportului cu metroul – obiectivul principal al echipei manageriale Metrorex.

Prin participarea la editia din acest an a INFRATRANS, Metrorex isi propune sa promoveze proiectele aflate in derulare, cu implicatii directe asupra calitatii transportului de calatori cu metroul, proiectele de implementare a unor solutii tehnologice moderne referitoare la infrastructura metroului bucurestean, precum si preocuparile de viitor.

In contextul alinierii la directivele europene si Master Planul General de transport al României, INFRATRANS 2015 va aduce in dezbatere realitati si perspective in domeniul transportului de calatori si va fi un foarte bun prilej pentru toti participantii de a se informa reciproc asupra aspectelor concrete privind infrastructura feroviara precum si de a interactiona pentru o dezvoltare durabila a transportului de calatori.

2015-06-09T13:43:29+03:0009 iunie 2015|Categories: auto / transporturi, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , |
Go to Top