window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Metrorex ofera publicului calator noi tehnologii utilizate la sistemele de plata la metrou.

Metrorex ofera publicului calator noi tehnologii utilizate la sistemele de plata la metrou, prin punerea in functiune a 35 de automate de vandut cartele(AVC).


Metrorex a achizitionat si a pus in functiune un numar de 35 de automate de vandut cartele (AVC) in urmatoarele statii: Parc Bazilescu, Jiului, 1 Mai, Pacii, Gorjului, Dristor 1, Aviatorilor, Universitate, Basarab 2, Grozavesti, Berceni, Aparatorii Patriei, Piata Sudului, Eroii Revolutiei, Piata Unirii 1 si 2, Piata Romana, Aurel Vlaicu, Pipera, Republica, Titan, Nicolae Grigorescu 1, Eroilor, Preciziei, Lujerului, Crangasi, Gara de Nord 1, Piata Victoriei 2, Stefan cel Mare, Obor, Piata Iancului, 1 Decembrie 1918, Anghel Saligny.
Automatul de vandut cartele (AVC) contine un ecran de comanda (touch screen) pozitionat astfel incat sa asigure o buna vizibilitate si afiseaza un meniu usor de folosit de catre calator, in limbile romana, engleza si franceza. Automatele accepta la plata atat carduri bancare emise sub sigla VISA si MasterCard cat si cash, bancnote de 1, 5, 10, 50 lei si monede de 10 si 50 bani.
Calatorii trebuie sa introduca suma exacta a contravalorii legitimatiei de calatorie solicitata deoarece automatul nu acorda rest. Odata cu cartela, automatul acorda si chitanta nefiscala.
Demersul Metrorex se inscrie pe linia cresterii calitatii transportului cu metroul si a eficientizarii activitatii companiei.

2014-04-20T15:32:33+03:0001 august 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top