window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

MGM Channel sărbătorește Festivalul de Film de la Cannes

MGM Channel sărbătorește Festivalul de Film de la Cannes - carringtonCu ocazia Festivalului de Film de la Cannes din acest an, MGM Cahnnel difuzează în data de 20 mai o selecție de filme laureate cu mult-râvnitul trofeu “Palme d’Or”.

Duminică, în timpul celebrului Festival de Film de la Cannes îţi oferim o selecţie de filme premiate, pornind de la Lenny, până la Carrington şi Agenda ascunsă.

Iniţial, festivalul de la Cannes a fost creat pentru a avea în Franţa un eveniment cutural internaţional care să rivalizeze cu Festivalul de Film de la Veneţia. Astăzi, Cannes este unul dintre cele mai vechi şi mai prestigioase festivaluri de film din lume, care va avea loc pentru a 65-a oară anul acesta.

Motivul pentru care festivalul se bucură de atât de mult succes şi respect în lumea filmului este subliniat cu mândrie de directorul festivalului, Thierry Frémaux: “Cannes trebuie să fie deschis ideilor noi, rămânând în acelaşi timp fidel trecutului său. Diversitatea nu poate decât să-l îmbunătăţească. Asta face ca Festivalul de la Cannes să fie festivalul nostru”.

Vino alături de noi pe 20 mai pentru a urmări drama biografică Carrington, pentru care Jonathan Pryce a primit în 1995 premiul pentru Cel Mai Bun Actor, iar regizorul Christopher Hampton a fost laureat cu Premiul Special al Juriului.

Imediat după aceea, urmează drama Agenda ascunsă cu Frances McDormand şi Brian Cox. Regizorul filmului, Ken Loach, a fost în noaptea galei din 1990 norocosul câştigător al Premiului Juriului.

Şi la final, dar în niciun caz printre cei din urmă, urmăreşte spectaculoasa dramă Lenny cu Dustin Hoffman, a cărui parteneră, Valerie Perrine, a câştigat în 1975 premiul pentru Cea Mai Bună Actriţă.

Mai mult, nu rata cel mai nou episod din BIG SCREEN – MGM Movie Magazine, care va acoperi transmisiile de pe covorul roşu, de la festivitatea de premiere, alături de toate starurile în timpul festivalului.

Intră în atmosfera Festivalului de Film de la Cannes, numai pe 20 mai la MGM Channel, cand poți urmări Carrington de la ora 21:00, Agenda ascunsă de la 23:10, Big Screen de la 01:05 și Lenny de la ora 02:20.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top