window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Michael Flatley – Povestea unui campion / Bucuresti / 31 mai 2010

Michael Flatley s-a nascut s-a nascut pe 16 iulie 1958, in Detroit. Parintii acestuia fiind irlandezi, au emigrat in SUA cu cativa ani inainte de nasterea viitorului artist. Dupa nasterea micului Michael, familia s-a mutat in Chicago. Flatley a inceput sa ia lectii de dans la varsta de 11 ani. O intamplare amuzanta ar fi aceea ca in prima zi profesorul l-a trimis acasa, spunand ca e prea mare deja si nu are nicio sansa sa ajunga profesionist!

Bunica sa Hannah a fost prima care a crezut in talentul micutului si l-a incurajat sa isi urmeze visul pana la capat. Dupa moartea acesteia, Michael a decis ca de atunci inainte va pastra la fiecare show al lui, un scaun liber, in primul rand ale salii de spectacol in amintirea mult iubitei sale bunici.

La 17 ani a devenit primul american care a castigat Campionatul Mondial De Dans Irlandez. Apoi au urmat multe alte premii, el devenind campion la flaut, castigand de 2 ori All Ireland Competition. Talentul nativ al acestuia avea sa se indrepte si in alte directii, diferite de muzica, cum ar fi boxul, acesta castigand si trofeul The Chicago Golden Gloves Championship!

Dupa ce a terminat liceul, Michael si-a deschis o scoala de dans. Rolul de profesor nu i s-a potrivit atat de mult pe cat a crezut, astfel ca in anii urmatori a incercat sa isi puna in evidenta si talentul de coregraf, creand coregrafia de la Riverdance, acesta devenind un mare succes!

Flatley detine si cateva recunoasteri din partea Guiness Book, pentru Cele mai rapide picioare din lume, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda, urmand ca apoi sa i se acorde si titlul pentru Cel mai bine platit dansator.

La ceva timp dupa acest succes, a inceput era Lord Of The Dance, Flatley devenind producatorul, regizorul si coregraful acestui show ce avea sa fie cel mai grandios show din istoria divertismentului! Irlandezii de la Lord Of The Dance sunt numiti o minune a lumii moderne, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa.

Lord Of The Dance vin la Bucuresti pe data de 31 mai, pentru un spectacol care se anunta a fi de poveste – atat la propriu cat si la figurat, tema principala a acestui show fiind o poveste clasica pusa in scena cu ajutorul folclorului irladez si exprimata prin limbajul universal al dansului, care se impleteste cu muzica, luminile si efectele pirotehnice!

Au fost anuntate 2 reprezentatii: la ora 16.00 si la ora 20.00! Reprezentatia de la ora 20.00 fiind sold out, se mai gasesc bilete decat la cea de la ora 16.00. Biletele pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, si online de pe myticket.ro, bilete.ro, ticketpoint.ro, blt.ro, si biletoo.ro si bilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 100 si 350 lei, in functie de categorie si de asezarea in sala.

www.youtube.com

Un eveniment organizat de Project Events si sustinut de: Gold FM, Cancan, Star, Vip, Jurnalul National, Unica, Bolero, Lumea Femeilor, TV Mania si AgentiaDePresaMondena.ro.

Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: 0731 789 973
diana@projectevents.ro
http://www.projectevents.ro

2014-01-29T14:32:18+02:0026 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top