Mihaela Cozmolici este piesa Made in RO la Utv!

Vineri, 7 februarie, de la ora 20:00, Utv isi completeaza grila de programe cu un top nou-nout – Made in RO – prezentat de Vj-ita Mihaela Cozmolici.

Utv da startul weekendului cu topul celor mai difuzate videoclipuri produse, inregistrate, mixate si filmate in intregime in studiourile din Romania de catre artistii romani.

Surprinsa intr-o pauza in studioul de inregistrare, VJ-ita Mihaela, despre care sunt zvonuri ca incinge atmosfera printre artistii romani ori de cate ori merge la filmari sau interviuri, ne-a dezvaluit cateva secrete despre topul pe care il prezinta: Made in RO va fi cel mai fierbinte top de la o televiziune muzicala! Avem doar hituri romanesti, informatii picante aflate chiar de la artistii din top si bineinteles, de fiecare data voi veni cu surprize. Va promit ca veti avea parte doar de muzica buna si de o atmosfera ca intre prieteni!

 

Utv a hotarat sa dedice un intreg top hiturilor romanesti deoarece muzica produsa 100% in Romania a pus stapanire de foarte multe ori pe topurile internationale. Artistii din Romania au reusit sa se faca remarcati pe scena muzicala internationala si au intrecut-o uneori in topuri chiar si pe celebra Lady Gaga. Cu milioane de vizualizari pe YouTube si sute de single-uri vandute in intreaga lume, artistii nostri sunt adevarate „staruri internationale”.

Urmareste Made in RO in fiecare vineri de la ora 20:00 doar pe Utv si UtvHD!

Va asteptam pe Facebook.com/UtvRomania si pe www.utv.ro pentru cele

mai noi stiri din industria muzicala. It’s all about U!

Utv inseamna energie pozitiva, buna dispozitie, idei noi si curajoase. Utv este About U, este despre fiecare tanar in parte, despre pasiunile sale, despre stilul sau de viata si despre evenimentele la care ia parte. Utv stie ce-i face pe tineri sa se simta bine, ce le place, ce le capteaza atentia si ii face sa zambeasca. Toate acestea se ragasesc in muzica Utv.

07 februarie 2014|Categories: Entertainment NEWS|Tags: , , , |
Go to Top