window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ArCuBCentrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti a organizat  duminica, 29 mai, indragitul eveniment Cismigiul Copiilor. A fost sarbatorita atat Ziua Copilului, impreuna cu cei 10 ani pe care i-a implinit acest proiect de traditie, cat si 15 ani de activitate ai ArCuB.

Artistii de pe cele doua scene amplasate in Gradina Cismigiu s-au bucurat de un public numeros si voios. La Cetate, la Ciuperca, pe Aleea Trandafirilor si in zona Debarcaderului, au avut loc spectacole de teatru ale unor trupe independente. Podul Artelor si Aleea Desenului au fost asaltate de prichindeii doritori sa descopere tainele picturii. Parada majoretelor si a fanfarei a intregit atmosfera de sarbatoare.

Sub razele placute ale soarelui, cei mici au luat parte cu entuziasm la toate momentele ce le-au fost dedicate: teatru, muzica, dans, magie, jocuri, baloane, stegulete, personaje de poveste, topogane gonflabile, face-painting si ateliere de creatie. Animalutele din Ferma Animalelor au reprezentat unul dintre punctele de maxima atractie, alaturi de Insula Piratilor Disney Junior.

Surpriza zilei a fost tombola cu premii. Premiul cel mare a fost o excursie la Disneyland Paris, oferita de Fides Travel. Premiul al II-lea, oferit de Centrul de Invatare a Limbii Engleze Helen Doron, constand intr-un curs gratuit de limba engleza, a fost primit cu bucurie de catre castigator.  Peg-Perego a oferit premiul al III-lea al extragerii, o masinuta excavator. Tombola a oferit si alte surprize:

plimbari cu barca si hidrobicicleta pe lac, cursuri gratuite de limba engleza, bilete la teatrele Tandarica si Ion Crenga, excursii in tabara la mare, oferite de Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti si consultatii gratuite de stomatologie, oferite de Stomart.

In Parcul Cismigiu au fost alaturi de ArCuB aproximativ 50.000 de persoane pe tot parcursul zilei. Le multumim tuturor pentru sustinerea si participarea la acest eveniment atat de drag Bucurestiului! Multumim partenerilor si colaboratorilor pentru sprijinul acordat in cei 15 ani de activitate.

Echipa ArCuB

Go to Top