window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

MiniEuropa la Izbiceni, Olt / Izbiceni / 01-08 septembrie 2010

Finantata de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, actiunea este organizata de Asociatia Euroarte, cu sprijinul Centrului Cultural Tudor Gheorghe si a Primariei din Izbiceni.

Izbiceni va fi pentru o saptamana centrul unui intens schimb intercultural prin mijloace creative si artistice. Dans, sedinte foto, workshopuri, foc de tabara, seri cu specific national, vizite in zone reprezentative din regiune, expozitii foto, jocuri si distractie, in buna traditie a ospitalitatii romanesti, constituie ingredientele de baza ale acestui eveniment.

Tinerii vor fi gazduiti chiar de familiile izbicene, facand schimbul intercultural si mai complet.

Partenerii internationali implicati in proiect sunt Eesti Erinoorsootoo Uhing noOR din Estonia, Group Click din Turcia, Cazalla Intercultural din Spania, Educational Association Ela Tan din Polonia, Associazione culturale Strauss din Italia si Ecomission 21 Century din Bulgaria.

Cele mai bune fotografii vor fi prezentate comunitatii locale din Izbiceni intr-o expozitie stradala, in data de 7 septembrie 2010.

Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe blogul proiectului: www.meetingplaceizbiceni.blogspot.com.

Nota: Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

office@fotografa.ro
http://www.fotografa.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top