window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului este partener oficial “Let’s Do It, Romania!”

Let’s Do It, RomaniaIncepand cu luna iulie, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului sustine “Let’s Do It, Romania!”. Un acord de parteneriat a fost semnat in vederea sprijinirii organizarii si implementarii celui mai mare proiect de voluntariat din Romania.

„Suntem bucurosi sa sprijinim un proiect de responsabilitate civica precum Let’s do it, Romania. O Romanie mai curata inseamna o imagine mai buna a tarii pentru turistii straini, dar, mai presus de toate, inseamna o casa primitoare pentru noi toti. O astfel de initiativa nu se traduce prin a ne aduna o zi pe an pentru a curata deseurile, ci incearca sa schimbe atitudini, sa constientizeze si sa responsabilizeze populatia” a declarat ministrul Elena Udrea.

Totodata, reprezentantii proiectului au precizat: “Ne bucuram pentru semnarea acestui parteneriat cu una dintre institutiile importante pentru actiunea noastra din data de 24 septembrie. Aceasta colaborare este una fireasca pentru ambele parti, avand in vedere faptul ca  “Let’s Do It, Romania!” are si o contributie importanta la imbunatatirea imaginii Romaniei, atat prin curatarea deseurilor din arealele naturale, cat si prin apartenenta la comunitatea internationala „Let’s Do It World!”. Sprjinul MDRT este esential pentru noi, pentru ca proiectul se desfasoara la nivel national si are nevoie de sustinerea tuturor autoritatilor centrale si locale”.

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar si cu foarte putin: o singura zi,  pentru o Romanie curata – 24 septembrie!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala. In 2011, voluntarii sunt chemati pe data de 24 septembrie sa faca parte din Echipa Nationala care va curata Romania.

Persoane de contact:

Anamaria Hancu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405

Anca Banita, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top