window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Ministerul Educatiei organizeaza primul targ de invatare permanenta din Romania

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului  va desfasura in luna iunie targul educational „Zilele Invatarii Permanente”, primul eveniment dedicat activitatilor extrascolare din invatamantul de stat si particular. Parintii, copiii si profesorii sunt invitati in perioada 24-26 iunie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, sa descopere si sa se implice in cele mai bune proiecte de educatie non-formala ale scolilor si organizatiilor culturale din Bucuresti si sa participe la workshop-uri creative.

„Zilele Invatarii permanente” ofera oportunitatea tuturor scolilor, ONG-urilor sau companiilor private cu activitati desfasurate in interesul copiilor, sa isi prezinte oferta educationala si proiectele de dezvoltare personala. Evenimentul va concentra toate metodele de invatare, va pune la dispozitia copiilor si parintilor alternative de formare educationala si va fi un prilej important pentru profesori sa socializeze si sa impartaseasca din propriile experiente cu elevii. Copiii vor putea participa la diferite workshop-uri de pictura, teatru, dans sau literatura, iar la sfarsitul evenimentului vor fi oferite premii scolilor cu cele mai relevante activitati intreprinse cu elevii sai si cu cele mai bune rezultate obtinute.

Ceea ce aduce nou acest eveniment in domeniul LifeLong Learning este dezvoltarea de activitati de formare continua care sustin personalul didactic pentru a contribui la perfectionarea competentelor cheie si profesionale ale elevilor, valorizand in mod constant oferta de programe scolare.

La targ au confirmat participarea organizatii non-guvernamentale precum, Organizatia SOS Satele Copiilor Romania si Asociatia educationala Platon, Colegiile Nationale Octav Onicescu, Ion Neculce si Dimitrie Leonida, gradinitele particulare BlueBell, Olga Gudynn International School si Prikindel, si multi altii.

Evenimentul este sustinut de clopotel.ro, calificativ.ro, copilul.ro, metropotam.ro, gradinite.com, eurodesk.ro, urbankid.ro, mamicamea.ro, lumebuna.ro, televiziuneaelevilor.ro.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului POSDRU/57/1.3./S/30074 “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala – o noua calificare didactică pentru o scoală care invata!”, sustinut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in parteneriat cu Institutul de Stiinte ale Educatiei, Red Point SA si BiG Media Relatii Publice SRL si este finantat din Fondul Social European – Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 1, Domeniul Major de Interventie 1.3.

Contact media:

Ruxandra Simion

Telefon: 0730.077.909

Mail: ruxandra.simion@bigpr.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top