window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Mircea Vasilescu, noul presedinte al Fundatiei Soros Romania

Noul presedinte al Fundatiei Soros Romania pentru un mandat de 2 ani este Mircea Vasilescu, el fiind cel de-al saselea presedinte al Fundatiei in cei 22 de ani de activitate in Romania.

Mircea Vasilescu este din 1998 redactor-sef la Dilema Veche si conduce revista lunara Dilemateca. Conferentiar doctor la Departamentul de Studii Literare al Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, a predat mai multi ani la Universitatea La Sapienza din Roma.

Alaturi de o constanta activitate jurnalistica, printre care amintim colaborarea cu Europa Libera, este autorul volumelor „Mass Comedia. Situatii si moravuri ale presei de tranzitie” (2001), „Iubite cetitoriule. Lectura, public si comunicare in cultura romana veche” (2001) si „Europa dumitale. Dus-intors intre noi si ei” (2007). Este membru in board-ul editorial al Eurozine ( www.eurozine.com) – reteaua revistelor culturale europene.

Consiliu Director al Fundatiei Soros Romania pe care il prezideaza este format din Armand Gosu, Mariea Ionescu, Irina Margareta Nistor, Dragos Pislaru, Marian Popescu si Catalin Stefanescu.

Pentru mai mai multe informatii privind activitatea Fundatiei Soros o puteti contacta pe Elena Coman, manager comunicare, telefonic la 0735 012 653 sau prin e-mail la ecoman@soros.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top