window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Mirela_Boureanu_VaidaMirela Boureanu Vaida a sedus in emisiunea  Mireasa pentru fiul meu , din data de 11 martie 2013, purtand o bluza chic & trendy din colectia La Femme! Bluza cu franjuri si imprimeu catifelat a atras admiratia tuturor concurentilor din emisune, dar si cea a telespectatorilor!

Bluza cu franjuri se incadreaza in noile tendinte ale sezonului primavara vara 2013. Franjurii au cucerit designerii sezonul aceasta, fiind prezente in majoritatea colectiilor.  Model de inspiratie vintage, bluza avantajeaza toate tipurile de siluete, iar ansamblul bicromatic atrage prin originalitate si modernism.

Acest model de bluza poate fi usor asortat, Mirela preferand o pereche de pantaloni negri si pantofi eleganti cu toc. Tinutele monocromatice si bicromatice se regasesc pe toate podiumurile de moda internationale si nationale. Va recomandam sa asortati rozul pudrat indulcit de imprimeul negru catifelat al bluzei la piese vestimentare negre, pentru da o nota chic&trendy tinutei!

Atat bluza purtata de Mirela Boureanu Vaida cat si diverse modele de rochii cu franjuri pot fi gasite in magazinele La Femme din tara sau online pe www.lafemme.ro.

Credit foto Antena 1

Go to Top