window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Dupa succesul avut la Galati si Braila, Miri Expo se pregateste sa vina si in Focsani cu forte noi si multe surprize, pe data de 14, 15, 16 mai in Promenada Mall.
Timp de trei zile toti viitorii miri din judetul Vrancea vor avea ocazia sa consulte, la Miri Expo targul inedit dedicat nuntilor – specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.

Atmosfera calda si stralucitoare precum si multa voie buna vor fi redate si la Focsani cu ajutorul locatiei Promenada Mall dar si cu ajutorul programului artistic pregatit de catre organizatori.
Pe parcursul celor trei zile, cuplurile din Focsani vor putea lua parte la un spectacol inedit ce va cuprinde dans sportiv: vals, tango, cha cha, runmba, slow fox, parada rochiilor de mireasa si a tinutelor de seara, program de muzica populara, concursuri, degustare de vin, etc,
Bazandu-ne pe rezultatele avute la editiile din Galati si Braila ale Miri Expo, ne luam angajamentul ca editia de Focsani sa fie cel putin la fel de spectaculoasa, chiar mai mult.
Oferind premii in valoare de peste 17 000 ron constand in servicii si produse necesare nuntii Miri Expo a facut fericite la Galati si Braila 54 de cupluri. Si la Focsani dorim sa venim in ajutorul tinerilor care doresc sa se casatoreasca oferind numeroase premii.
Ceea ce trebuie sa stiti insa este modalitatea prin care puteti castiga aceste premii.
Fie ca esti mire sau mireasa, transmite-i jumatatii tale cea mai frumoasa declaratie de dragoste precedata bineinteles de cererea in casatorie si poti castiga unul din premiile scoase la concurs.
Toate declaratiile de dragoste trebuie sa fie insotite de urmatoarele date de contact pentru a fi valide: nume si prenume, numarul de telefon, data nuntii, adresa de e-mail, orasul si acordul dumneavoastra scris de a fi contactat de catre organizatori in vederea ridicarii premiului castigat.
Declaratiile de dragoste pot fi trimise pe adresa office@jobcocktail.ro
Expozitia va fi promovata cu ajutorul publicatiei Adevarul de seara precum si a urmatorilor sponsori si parteneri Kiss FM, One FM, Magic FM. Datorita lor, Miri Expo s-a bucurat de prezenta a peste 4000 viitori tineri casatoriti.

Nu ezitati sa ne vizitati targul de nunti Miri Expo, din Promenada Mall in data de 14 16 mai. Cu noi, nunta dumneavoastra prinde contur!
MiriExpo, demonstratie de stil si rafinament.

Luminita Oancea
Coordonator PR & ADV
Go & Go media grup
0731.023.328
office@jobcocktail.ro
www.miriexpo.ro
office@jobcocktail.ro
http://www.miriexpo.ro

2017-05-11T23:01:32+03:0020 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, targuri / expozitii|Tags: , , , , |
Go to Top