window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Miri Expo, editia a VI a ultima editie de anul acesta! / Galati / 04-06 iunie 2010

Miri Expo se pregateste pentru ultima editie de anul acesta a singurei expozitii dedicata nuntilor. Devenit eveniment regional, Miri Expo ii asteapta pe viitorii miri, din zonele Galati, Braila, Focsani si Tulcea, in data de 04, 05 si 06 iunie la Gradina Botanica din Galati.

Miri Expo este un eveniment dedicat tinerilor, viitorilor miri, nasi si invitatii acestora, companiilor care se ocupa de organizarea de evenimente festive precum si acelora ce comercializeaza articole si accesorii pentru nunti.
Timp de trei zile toti viitorii miri din Galati, Braila, Focsani si Tulcea vor avea ocazia sa consulte, la Miri Expo targul inedit dedicat nuntilor – specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.
Miri Expo vine cu o abordare inedita imbinand mai multe elemente, astfel:
Elemente specifice: alegerea locului pentru petrecere, alegerea tinutelor si accesoriilor, luna de miere, etc;
Elemente traditionale: traditii si obiceiuri romanesti intr-un secol al modernismului;
Elemente de noutate: prezentari de moda si accesorii, elemente de spectacol si culoare, etc.
Pe parcursul celor trei zile, cuplurile vor putea lua parte la un spectacol inedit ce va cuprinde parada rochiilor de mireasa, prezentari de moda cu tinute de ocazie, concurs de dans, demonstratii de dans, degustare de vin, concursul declaratiilor de dragoste si cereri in casatorie, tombola cu premii.
Bazandu-ne pe rezultatele avute la editiile din Galati, Braila si Focsani ale Miri Expo, ne luam angajamentul ca editia VI, ultima din acest an sa fie cel putin la fel de spectaculoasa, chiar mai mult.
Ceea ce trebuie sa stiti insa este modalitatea prin care puteti castiga aceste premii.
Fie ca esti mire sau mireasa, transmite-i jumatatii tale cea mai frumoasa declaratie de dragoste precedata bineinteles de cererea in casatorie si poti castiga unul din premiile scoase la concurs.
Toate declaratiile de dragoste trebuie sa fie insotite de urmatoarele date de contact pentru a fi valide: nume si prenume, numarul de telefon, data nuntii, adresa de e-mail, orasul si acordul dumneavoastra scris de a fi contactat de catre organizatori in vederea ridicarii premiului castigat. Declaratiile de dragoste pot fi trimise pe adresa office@jobcocktail.ro
Si-au anuntat prezenta la targul de nunti, urmatoarele companii BRD Group Societe Generale, Medicotest, Manufaktura, Magic Day, Crama Girboiu, Zepter, Concept Events, Magic Woman, Restaurant Regal, Casa DeMiro, Mireasa si Maia Bijou.
Miri Expo este sustinut de Kiss fm, 121.ro si supermirese.ro
Nu ezitati sa ne vizitati targul de nunti Miri Expo, de la Gradina Botanica in data de 04, 05 si 06 iunie. Cu noi, nunta dumneavoastra prinde contur!
MiriExpo, demonstratie de stil si rafinament.

Luminita Oancea
Coordonator PR & ADV
Go & Go media grup
0731.023.328
office@jobcocktail.ro
www.miriexpo.ro
jobmagazine@goandgomedia.com
http://www.jobcocktail.ro

2014-01-29T14:51:56+02:0003 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, targuri / expozitii|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top