window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Miri Expo, evenimentul regional dedicat nuntilor, revine si in 2011 la Braila si Galati

In perioada 25,26,27 martie 2011, in Promenada Mall din Braila si intre 1,2 si 3 aprilie, in Galeria Real din Galati va avea loc evenimentul Miri Expo, dedicat nuntilor. Toti viitorii miri din judetele Braila si Galati au ocazia sa consulte specialisti din domeniu, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamente speciale.

Miri Expo vine si de aceasta data cu o abordare inedita imbinand utilul cu placutul. Pe parcursul celor trei zile viitorii miri, atat din Braila si Galati cat si din orasele si judetele invecinate, vor beneficia de oferte si de reducueri substantiale de preturi.
Evenimentul contine, ca de obicei sectiuni de dans, degustare de vin, cantece de petrecere, sedinta de make up, prezenatre de moda si traditionala tombola cu premii.
Pentru mai multe detalii despre premii se poate accesa site-ul evenimentului www.miriexpo.ro, de unde se pot descarca deja ofertele companiilor participante.
Toti cei interesati sunt asteptati la ambele evenimente pe durata celor trei zile unde pot completa si talonul de tombola pentru extragerile aferente evenimentelor in cadrul locatiilor stabilite. Extragerile vor avea loc in zilele de duminica, 27 martie 2011, in Promenada Mall din Braila si 3 aprilie in Galeria Real din Galati.
Suntem convinsi ca si anul acesta vom fi pe masura asteptarilor celor interesati si promitem un spectacol de lumina si culoare.
Miri Expo, demonstratie de stil si rafinament!

Oprea Andrei
0745 319608
office@jobcocktail.ro
http://www.miriexpo.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top