window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Mixy Girls, cel mai nou concept de accesorii pentru fetite

Nicoro Toys aduce in noul sezon de cadouri cele mai cautate  seturi de accesorii de moda pentru fetite si adolescente. Din aceasta luna, seturile de accesorii Mixy Girls se pot gasi in hipermarketuri, magazine de jucarii si pe www.nicoro.ro.

Accesoriile Mixy Girls  au devenit in scurt timp de la introducerea lor pe piata internationala unele dintre cele mai vandute produse destinate fetitelor cu varste de peste 4 ani. Acestea nu sunt doar simple accesorii ci si jucarii educationale care au rolul de a dezvolta creativitatea copiilor si simtul estetic al acestora. Un set de creatie contine, in functie de marimea sa, pana la 100 de tipuri de margele, abţibilduri, pagini cu schite, sabloane si instructiuni coloristice. Acestea pot fi combinate pe categorii de culori si marimi de catre fetitele care isi pot crea singure un numar nelimitat de accesorii.

Gama de accesorii Mixy Girl contine mai multe tipuri de produse in functie de preferintele muzicale sau de moda ale copiilor. Fiecare cutie de accesorii contine elemente care pot fi colectionate si personalizate cum ar fi seturile de abţibilduri si caietele cu sute de modele de imbracaminte. Pretul unui set de creatie variaza intre 20 si 50 de lei.

Firma de jucarii Nicoro Toys este importatorul unor branduri celebre de jucarii cum ar fi minimodelele auto Bburago si Maisto  si a creat de-a lungul timpului mai multe jucarii-concept de succes in Romania. Pentru sezonul de iarna Nicoro Toys va aduce in exclusivitate in magazine jucarii educationale cu un grad foarte mare de interactivitate.

Puteti vedea toata gama de produse accesand www.nicoro.ro in categoria Arta si indemanare.

Contact media:

Alina Soltut

Tel: 0743.078.803

E-mail: alina@cbmanagement.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top