Modificare date de călătorie la biletele online CFR

Acasa/Informatii UTILE/Modificare date de călătorie la biletele online CFR
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS
Pentru a veni în sprijinul călătorilor care achiziţionează bilete direct de pe site-ul companiei, CFR Călători anunţă că platforma de vânzări online permite schimbarea biletelor deja cumpărate prin utilizarea funcţiei „Modificare date călătorie”.
Noua funcţie dă posibilitatea de a schimba data şi ora călătoriei, categoria de tren (IC, IR şi R), clasa de rezervare, precum şi ruta în condițiile în care stațiile de plecare și destinație, numărul călătorilor, categoria de călători și numele acestora de pe biletul inițial rămân neschimbate.
Modificarea unui bilet achiziţionat se poate efectua, o singură dată, cu plata diferenţelor tarifare calculate conform reglementărilor în vigoare, cu cel puţin 12 ore înainte de plecarea trenului iniţial, pentru trenuri care circulă în intervalul disponibil pentru achiziţionarea unui bilet online (24h înainte de ora aleasă pentru plecare).
După operarea modificării cu achitarea eventualelor diferente tarifare, biletul inițial nu mai este valabil, iar călătorului i se va emite un nou bilet care îi va fi transmis pe adresa de email în format pdf.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Cumpărare bilete CFR

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-02-22T21:27:45+02:0022 februarie 2013|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , |
Go to Top