Monopoly și Mario își unesc forțele pentru prima dată

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/diverse/Monopoly și Mario își unesc forțele pentru prima dată
  • Monopoly și Mario își unesc forțele pentru prima dată

Monopoly și Mario își unesc forțele pentru prima dată

Fanii Monopoly și Mario au acum șansa de a-și alege puterea în noul Monopoly Gamer. Noua versiune schimbă complet regulile jocului clasic de Monopoly. Astfel, cu noii pioni inspirați de cele mai populare personaje Mario, fanii își vor alege puterea și se vor lupta pentru a strânge cele mai multe monede și a obține cel mai bun scor.

În noul joc, pasionații MONOPOLY se vor aduna în jurul tablei de joc și vor alege unul dintre personajele NINTENDO preferate! Fiecare câștigă puncte prin colectarea de monede, cumpărând proprietăți și învingând Inamicii Supremi. Jocul se termină atunci când ultimul inamic suprem a fost învins, iar jucătorul care are cel mai mare scor câștigă!

 „De peste 80 de ani Monopoly a respectat aceleași reguli de joc, dar noul Monopoly Gamer le schimbă complet. Lumea jocurilor Mario este una care ne-a fascinat copilăria și adolescența și ne bucurăm să-l readucem în atenția tuturor într-un board game, alături de Monopoly. Modul în care acestea funcționeză împreună în noul Monopoly Gamer este o modalitate unică și interactivă prin care le oferim fanilor oportunitatea de a redescoperi jocurile lor preferate”, a declarat Larisa Popescu, Brand Manager în România.

Întreaga serie de jocuri Mario este cea mai mare franciză de jocuri video din istorie, având până în prezent peste 500 de milioane de copii vândute, iar Monopoly este unul dintre cele mai populare board game-uri din lume, ce a devenit un adevărat fenomen cultural în peste 103 țări.

Printre schimbările pe care le aduce Monopoly Gamer sunt cardurile de șansă, care vor fi înlocuite cu provocări și puteri pentru jucători, iar pionii vor fi personaje precum Mario, Luigi și Prințesa Peach. Pe lângă aceștia mai pot fi colecționate separat și alte personaje, fiecare cu abilități unice, precum Fire Mario, Luigi sau Rosalina. În loc să se lupte pentru a cumpăra cât mai multe proprietăți sau pentru a-și falimenta oponenții, de data aceasta jucătorii se vor lupta pentru a strânge cele mai multe monede, ca și în jocul original Mario.

Despre Hasbro

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Nerf, My Little Pony, Monopoly, Transformers, Jenga,,Littlest Pet Shop și Play-Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.

2017-07-27T13:03:29+03:0027 iulie 2017|Categories: COMUNICATE DE PRESA, diverse|Tags: , , , , , |
Go to Top