More than Pub comunică înghețata Alpin

  • More than Pub comunică înghețata Alpin

More than Pub comunică înghețata Alpin

More than Pub coordonează în 2016 comunicarea pentru Alpin57Lux, una dintre cele mai mari companii producătoare de înghețată din România, prezentă pe această piață din anul 1994. Colaborarea dintre More than Pub și Alpin57Lux debutează în luna mai a acestui an cu o comunicare îndrăzneață și creativă, menită să consolideze poziția Alpin pe segmentul de înghețată și să contribuie la creșterea notorietatății mărcilor deținute de companie.

 

„Calitatea este principalul nostru atu, precum și motorul de vânzare a produselor noastre. Suntem conștienți, însă, că pe o piață puternic concurențială nu putem să ignorăm avântul pe care comunicarea de brand îl asigură. În același timp, ne dorim să facem cunoscută tradiția românească a companiei, calitatea și diversitatea produselor noastre. Echipa More than Pub ne-a convins prin profesionalismul și experiența ei, dar și prin idei îndrăznețe și o strategie de Marketing Public Relations care merge mână în mână cu planurile noastre de creștere a vânzărilor”, a declarat domnul Ioan Istrate, Director General și acționar Alpin57Lux.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

„Ne place să lucrăm cu branduri romanești și ne onorează faptul că Alpin ne-a ales drept coordonator al comunicării mărcilor de înghețată pe care le deține în portofoliu. Ne-am propus să îmbogățim tradiția de peste 20 ani, care definește calitatea produselor Alpin, cu o comunicare proaspătă, răcoroasă pentru zilele toride de vară și să surprindem consumatorii de înghețată, dar și reprezentanții media, cu o abordare dinamică, îndrăzneață și creativă. Atunci când adori produsele pe care le comunici întreaga muncă se transformă în plăcere și entuziasm!,  a declarat Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub.  

De 22 de ani pe piața românească, Alpin57Lux deține o fabrică performantă la Sebeș, județul Alba, și dispune de propria rețea de logistică cu un parc de peste 250 mașini și distribuție la nivel național. Brandul Alpin include peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite mărci și produce peste 80 de tone de înghețată zilnic. Din 2001 compania a pus bazele unei secții de patiserie sub brandul Romcherie. Fabrica de la Sebeș funcționează cu peste 450 de angajați și este situată pe o platformă industrială nouă, ce dispune de spații de producție și depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a înghețatei de ultimă generație gestionate prin Sistemul de Management Integrat al Calității și Siguranței Alimentelor.

More Than Pub este o agenție de marketing public relations (MPR), focusată pe soluții creative de comunicare pentru branduri îndrăznețe. De peste 10 ani asigură strategia de comunicare și serviciile integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienți, printre care se numără 59sec, Active Watch, Agrana, Akzo Nobel, Alpha Bank, AltFactor, Artmark, Asociatia Accept, Bancpost, Bayer, BeautyTech, Canon, Ciserom, Crescendo, DentalOne, Deutsche Leasing, FamousRoses, Institutul de Marketing,  Ipso Agricultura, Jardina, LC Waikiki, Leumi Bank, Medialine, Mercedes Benz Romania, Mihaela Tatu, Montblanc, Peugeot, Podravka, Rotta Natura, Sage France (Deveho & Finange), Smart Project Solutions, Telekom, TMF Group, Vodafone și alții.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!