window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Moshocicliştii – Kilometri de zâmbete - Editia a V-a

Moshocicliştii – Kilometri de zâmbete - Editia a V-aÎn perioada 25 noiembrie – 22 decembrie se va desfăşura a V-a ediţie a Campaniei Umanitare Moshocicliştii – Kilometri de zâmbete. Vă aşteptăm în Cinema Pub cu donaţii constând în jucării, dulciuri, fructe, alimente, cărţi, rechizite sau hăinuţe pentru copii instituţionalizaţi din Bucureşti şi împrejurimi, dar şi pentru copiii care provin din familii cu posibilităţi reduse sau pentru oricare alte cazuri ce necesită asistenţă.

Demersul  nostru este motivat de experienţele prin care am trecut până acum, iar vizitele la casele de copii ne-au determinat să clădim câte o AUTOSTRADA DE ZÂMBETE în fiecare an. Există câteva case de copii cu care menţinem un contact permanent şi, cum zâmbetele copiilor depind de implicarea noastră, ne-am hotarât să cerem şi ajutorul VOSTRU.

                Program:

25 noiembrie – 17 decembrie: Colectarea donaţiilor în Cinema Pub;

1-2 decembrie: Campanie de promovare în parcurile Cișmigiu şi IOR (între orele 11:00 – 16:00);

8-9 decembrie: Campanie de promovare în parcurile Cișmigiu şi IOR (între orele 11:00 – 16:00);

13 decembrie: Concert umanitar cu “Phenomenon” şi „Trupa Veche” în Cinema Pub (începând cu ora 20:00) – intrarea pe bază de donaţie;

17-22 decembrie: Împărţirea donaţiilor.

                Desfăşurător:

În cadrul campaniilor de promovare din parcurile Cișmigiu și IOR din zilele de 1, 2, 8 și 9 decembrie vor participa activ o parte din membrii comunităţii moto din Bucureşti, dar şi alți susţinători ai campaniei cu expoziţii de motociclete şi maşini puternice ornamentate în spiritul Crăciunului. Publicul ţintă al acestor campanii de promovare este reprezentat de copii însoțiți de părinți din parcuri. Pentru a-i face să participe activ în cadrul campaniei noastre îi vom implica în scurte sedinţe foto cu motocicletele şi maşinile expuse, urmând ca pozele să fie încărcate pe blogul nostru.

În cadrul concertului umanitar ne bucurăm de susţinerea a doua trupe cu influenţă:

  • Phenomenon – se defineşte ca o trupă de „alternative metal”, cu un sound personal şi original, rezultat din preferinţele şi experienţele muzicale ale membrilor trupei: Cătălin Tamazlicaru (voce),  Andrei Bălaşa (chitara),  Robert Acsintoaie (bass), Alex Ursache (tobe). Acesti 4 tineri se pot mândri cu un excelent background muzical, având la activ cinci ani de activitate muzicală intensă, sute de concerte susţinute în Romania şi în străinătate (Belgia, Anglia, Suedia, Serbia, Croaţia, Bulgaria, Moldova), nenumărate premii la concursurile de gen, două albume de studio şi mai multe videoclipuri.
  • Trupa Veche – este formată din membrii fondatori ai formaţiei Vama Veche, Traian Bălănescu și Liviu Mănescu, împreună cu Bogdan Olaru la voce, Doru Cincă la tobe și Bogdan “JaJa” Sandu la chitară. Stilul abordat de trupă este cel pop-rock, cu influenţe Bălănesciene, ritm Mănescian, elemente clasico-Jajiste, tempo de călăDoru și măsură Bogdănească.

 

Împărţirea donaţiilor se va face conform datelor stabilite în funcţie de programul caselor de copii aflate pe lista principală, iar traseele şi orele de plecare vor fi anunţate cu cel târziu două zile înainte de 17 decembrie. Lista principală* a caselor de copii este următoarea:

Adăpostul de zi, sector 5;

Adăpostul de zi, sector 4;

Casa Lidia, comuna Domneşti;

Casa Mia, comuna Roşu;

Comunitatea bisericeasca din oraşul Giurgiu;

Aşezământul Sf. Mihail şi Gavril, Slobozia, jud. Giurgiu.

*lista caselor de copii rămâne deschisă şi se adaugă altele în funcţie de donţiile strânse.

Contact:

Locaţie: Cinema Pub (Calea Moşilor, nr. 100)

Site: www.moshociclistii.wordpress.com

Mail: moshociclistii@gmail.com

Facebook: Moshociclistii

Număr de telefon: 0754317930

P.R. – Alina Ușurelu, alinausurelu@ymail.com

Go to Top