În perioada 02 – 05 februarie 2017 are loc, în capitala Belgiei, cea de-a 59-a ediţie a Salon de Vacances de la Bruxelles. Această manifestare este cel mai important târg internaţional de turism din Belgia şi se adresează atât publicului cât şi specialiştilor, reprezentând platforma naţională care permite accesul la ansamblul pieţei turistice belgiene.

Cu mai mult de 100.000 de vizitatori, Salon des Vacances de la Bruxelles este un spaţiu de promovare reper deoarece are un impact important asupra publicului divers, în condiţiile în care din toată populaţia Belgiei (cca 11,5 milioane) 1,5 milioane sunt expaţi (salariaţi ai marilor organisme internaţionale: sediul NATO, Parlamentul UE, etc.)

România participă la acest târg cu un stand de 40mp. Alături de Ministerul Turismului, la standul României participă agenţii de incoming româneşti şi partenerii lor belgieni, companii aeriene şi reprezentanţi de campinguri.

Participarea României la acest târg este foarte importantă pentru promovarea turistică a României, imaginea ţării noastre având doar de câştigat prin prezenţa la un astfel de salon. România poate atrage un flux semnificativ de turişti belgieni, pe o gamă largă de produse turistice, pornind de la circuite culturale, sejururi de sănătate, îndeosebi pe litoral, ecoturism, agroturism şi turism de afaceri. Participarea la Salon des Vacances de la Bruxelles permite o amplă promovare şi punerea în lumină a României turistice pe piaţa belgiană şi pe cea a Beneluxului.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa