Este confirmat – trupa Years & Years face parte din line-up-ul internațional de la festivalul MTV Varna Beach, care va avea loc pe 12 august 2018, la Varna, Bulgaria.

Varna Beach Festival, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică din sudul Europei, poate fi escapada de weekend perfectă pentru românii care vor să vadă și să asculte live cei mai populari artiști ai momentului. Nisipul fin, artiștii preferați și distracția sunt doar la câteva ore distanță!

Britanicii de la Years & Years vor cânta pentru prima oară în Bulgaria, iar publicul va putea asculta melodii de pe noul lor album, Palo Santo, dar și hiturile King, Desire și Take Shelter. Din line-up fac parte și celebra Rita Ora, Redfoo și DJ-ii emisiunii Club MTV REWIRE & VARSKI, precum și artiști bulgari: Dara, Krisko, Pavell & Venci Venc, Tita and 4Magic.  Mai mulți artiști vor fi anunțați în perioada următoare.

Cei care vor să achiziționeze bilete, ale căror prețuri pornesc de la 20 euro, dar și un număr limitat de bilete VIP (care includ: prioritate la intrare, locuri speciale, cocktailuri gratis, intrare la After Party și obiecte promoționale), pot accesa: www.mtvpresentsvarnabeach.com/tickets.  

Pentru bilete și mai multe informații accesați:

Tickets: www.mtvpresentsvarnabeach.com/tickets

Facebook: www.facebook.com/mtvpresentsvarnabeach

Instagram: https://www.instagram.com/mtvpresentsvarnabeach/