Muzeul Grigore Antipa îi invită pe cei mici la „Arborii în peisajul oraşului”

  • Hai la Şcoala de Vară Antipa!

Hai la Şcoala de Vară Antipa!

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la „Arborii în peisajul oraşului”, un modul al Şcolii de Vară desfăşurat în perioada 18 – 22 iulie în Sala Atelier a Muzeului şi susţinut de către muzeograful Mirela Dragoş.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Plantele sunt componente esenţiale ale ambianței naturale, iar arborii sunt parte integrantă a peisajului urban de sute de ani. În zilele noastre, conştientizarea valorii lor a devenit din ce în ce mai evidentă, iar contribuţia arborilor în cadrul oraşelor este din ce în ce mai apreciată pentru reducerea poluării aerului, zgomotului, vânturilor puternice, pentru crearea unei ambianţe plăcute şi relaxante, pentru purificarea aerului.

Modulul din vara aceasta este dedicat arborilor. Ei constituie materialul viu şi predominant verde, de o mare diversitate, care îmbracă solul şi se asociază cu elementele construite.

Arborii se deosebesc prin înălțime, formă, culoare, scoarţă, frunze, flori şi fructe. Cunoaşterea speciilor de arbori, a caracteristicilor lor, ne ajută să păstrăm şi să apreciem mai mult ceea ce avem în jurul nostru şi, în plus, să învăţăm să ne aducem şi noi mica noastră contribuţie în mediul în care trăim.

Vă invităm la modulul „Arborii în peisajul oraşului”, să învăţăm împreună despre arborii care cresc alături de noi!

Cursul care se desfăşoară zilnic între orele 10:15 şi 12:30 se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani iar taxa de participare este de 150 lei/ persoană sau 250 lei/ 2 fraţi.

Înscrierea participanţilor se poate face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro. Detalii pe www.antipa.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!