Teatru Dan Puric Necuvinte by HoratiuLinca.ro

Câstigătorul locului III la concursul „Vocea României” – sezonul 3 la ProTV, actorul si regizorul Adrian Nour, vă invită Duminică, 26 ianuarie 2014, orele 19:00, la Teatrul de pe Lipscani, să vizionati spectacolul „NECUVINTE” – o productie a Companiei de teatru „Passe-Partout Dan Puric”.

„Necuvintele” sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Cred că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva „fast-life”-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne tine departe de noi însine. Pentru că „linistea este începutul curătirii sufletului”, ne-am propus să tăcem timp de o oră si ceva, comentând cu umor, dar si cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoară.

Distributia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu
Scenariul si regia: Adrian Nour
Costumele: Wilhelmina Arz
Foto si video: Regele si Regina IONESCU
Light design: Ilina Pepine
Ilustratia muzicală: Adrian Nour

Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor – ori sagalnic – tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.

„Contează să atingi sufletul spectatorului, să schimbi ceva în el.” Adrian Nour

Bilete si rezervări la Casa de bilete a Companiei de teatru „Passe-Partout Dan Puric”, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

foto: Horatiu Linca

www.companiadanpuric.ro

@ 26.01.2014 de la ora 19:00

@ Teatrul de pe Lipscani