NesteA pe scena festivalului Flori de Mai 2014 interpretand piesa Madalinei Manole - Tu n-ai avut curaj

NesteA, a participat la Festivalul Concurs National “Flori de Mai 2014″, organizat de Mix Music intre 22 si 25 Mai la Calarasi unde interpretat piesa “Tu n-ai avut curaj” a regretatei artiste Madalina Manole. La eveniment a fost prezent si Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, care se ocupa de coordonarea echipei tehnice si sonorizarea festivalului si care a ramas impresionat de vocea si prestatia tinerei artiste.

In momentul in care NesteA a interpretat piesa “Tu n-ai avut curaj”, publicul a ramas inmarmurit la asemanarea vocii cu cea a Madalinei Manole si daca nu se uitau la scena puteau jura ca este chiar Madalina Manole cea care interpreteaza piesa si nu o artista la inceput de drum.

Mihai Morar si Daniel Buzdugan de la Radio ZU, prezentatorii Festivalului “Flori de Mai 2014” i-au transmis Alexandrei NesteA dupa interpretarea piesei ca i-au pregatit bagajul si ca au fost sunati de Jay Z, care o asteapta la el la studio si ca v-a face din ea noua Beyonce…

“Un festival de exceptie, cu o organizare extraordinara, cu un juriu de seama si o modalitate inedita de jurizare…Am concurat impotriva a 10 oameni cu voci foarte bune si timbre vocale deosebite si am avut norocul sa castig premiul special “Serban Georgescu” si ma bucur mult si cu siguranta voi mai participa si la alte editii infiderent de pragul unde voi fi cu noul meu proiect solo” a decalarat NesteA.

NesteA a castigat premiul special “Serban Georgescu” (compozitorul piesei “Tu n-ai avut curaj”) in cadrul festivalului “Flori de Mai 2014″ si a fost asaltata de diversi producatori printre care si KEO, care i-a dat numarul de telefon si a invitat-o sa lucreze cu el in studio.

NesteA este artista Impress ART Management, care la inceputul lunii a lansat primul ei single din cariera solo, pe care va invitam sa il ascultati http://bit.ly/1mY71yx

_____________________________

Mai multe detali despre NesteA pe pagina oficiala www.Facebook.com/NesteAofficial.ro

Go to Top