• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS
Începând din 19 februarie 2014, pasagerii CFR Călători pot achiziţiona bilete/abonamente de la două agenţii de Voiaj CFR nou deschise în zonele Unirii şi Militari din Bucureşti.
CFR Călători informează că decizia de a înfiinţa aceste puncte de vânzare în două zone de maximă vizibilitate şi intens circulate ale Capitalei a fost luată ca urmare a cererilor primite din partea călătorilor.
Agenţia de Voiaj CFR UNIREAfuncţionează în incinta Oficiului Poştal Bucureşti nr. 5, care este situat la adresa B-dul Naţiunilor Unite nr. 3-5, bl B2, parter, sector 3, Bucureşti, în apropiere de staţia RATB Piaţa Naţiunilor Unite (autobuze 123, 104, 124 şi 385). Programul de lucru este de luni până vineri între orele 10:30-17:30, iar numărul de telefon este 0725.504.262. Se vând bilete atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele internaţionale.
Agenţia de Voiaj CFR MILITARI funcţionează în incinta Oficiului Poştal Bucureşti nr. 16, care este situat la adresa B-dul Iuliu Maniu nr. 88-92, sector 6, Bucureşti, în apropiere de staţia RATB Veteranilor (troleibuze 61, 62 şi autobuze 106, 136, 236, 336). Programul de lucru este de luni până vineri între 8:30-18:30, sâmbăta între orele 9:30-12:30, iar numărul de telefon este 0725.504.263. Se vând bilete pentru destinaţii interne.
Recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru a evita aglomeraţia de la casele de bilete, reamintim pasagerilor că legitimaţiile de călătorie pot fi cumpărate cu anticipaţie, online de pe www.cfrCălători.ro, de la automatele XsellKiosk din gările mari, de la automatele ZebraPay din marile centrele comerciale, de la agenții de voiaj CFR şi de la agenţii de turism acreditate.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, tarife, oferte şi servicii, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații şi agenţii.
 

Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători  “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.
20 februarie 2014|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , |
Go to Top