Clienții București Mall-Vitan pasionați de sport se pot bucura de o selecție de articole de profil aparținând unor branduri renumite odată cu deschiderea magazinului Sportisimo, aflat la etajul întâi al centrului comercial, pe o suprafață de 1,250 metri pătrați. Sportisimo este un brand lansat în 1999 în Cehia și în România în 2016 axat pe articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Fie că le cumperi celor mici noi echipamente pentru sezonul sporturilor de iarnă, fie că în sfârșit te-ai hotărât să mergi la sală, Sportisimo poate fi locul potrivit pentru a achiziționa tot ce îți trebuie. Spațiul este amenajat în așa fel încât să faciliteze orientarea clienților.

Mai mult, la etajul al doilea, și-a deschis porțile Mesopotamia, singurul restaurant de tip fast food din România ce îmbină gustul unic al kebabului de curcan și vițel într-un amestec unic. După o sesiune de shopping, bucură-te de un preparat din carne proaspătă de curcan, bogată în proteine și vitamina B6. Restaurantul din București Mall – Vitan are 100 de metri pătrați.

București Mall-Vitan este de 19 ani o sursă de relaxare, bucurie și inspirație privind opțiunile vestimentare și de petrecere a timpului liber. Cu ocazia aniversării, centrul comercial dorește să își răsplătească clienții cu mii de premii, vouchere cadou în valoare totală de peste 20.000 euro și cu Marele premiu de 19.000 euro în vouchere de cumpărături pentru shopping, în magazinele partenere.

Astfel, în perioada 20 septembrie 2018 – 31 octombrie 2018, cumpărăturile de 150 RON din magazinele București Mall-Vitan sau de 300 RON din Mega Image și Media Galaxy pe un singur bon fiscal îți aduc pe loc un voucher de cumpărături de 40 sau 50 de lei și te înscriu automat în cursa pentru Marele premiu de 19.000 de euro în vouchere de cumpărături, care pot fi folosiți la shopping timp de un an, în magazinele partenere din București Mall-Vitan.

Mai multe detalii sunt disponibile consultând Regulamentul campaniei disponibil pe: https://bucurestimall.ro/evenimente/sarbatoreste-cu-stil-19-ani-de-bucuresti-mall/

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Centrul comercial a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. București Mall își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În ceea ce privește noile branduri din București Mall, printre acestea se numără cel mai mare MANGO din Europa de Est, un flagship Douglas, al doilea de acest gen și cel mai mare magazin al rețelei din țară, primul magazin de tipul department store din lanțul Meli Melo și Aperto, un restaurant italian unic în România, dotat cu cinci bucătării, fiecare cu specificul ei (pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato).  În centrul comercial poate fi frecventat un club World Class România, care pune la dispoziție  35 de clase de grup fitness pe săptămână și programe personalizate cu aproximativ 20 de antrenori personali. Totodată, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zonă de food court pentru toate gusturile și un cinematograf. Hollywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne și echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashioniste până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.