window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Noi funcţionalităţi ale aplicaţiei Bilete CFR Online

Noi funcţionalităţi ale aplicaţiei Bilete CFR Online

Pasagerii CFR Călători care cumpără biletele de tren online beneficiază de noi funcţionalităţi ale aplicaţiei Bilete CFR Online, astfel:
·       posibilitatea de a vizualiza numărul locurilor disponibile pentru o anumită rută şi tren (vezi imagine 1), înainte de achiziţionarea biletului;
·     posibilitatea vizualizării poziţiei locului/locurilor la vagoanele de dormit şi cuşetă, după achiziţionarea biletului (vezi imagine 2), informaţie disponibilă la secţiunea „biletele mele”.
Aceste noi funcţionalităţi oferă mai multe informaţii pasagerilor pentru ca aceştia să poată selecta cea mai avantajoasă ofertă de călătorie.
În ultimii ani, vânzările biletelor online au înregistrat o creştere importantă. Conform statisticilor, în primele 3 luni ale anului 2015, numărul pasagerilor care au călătorit cu bilete onlinea fost de două ori mai mare, faţă de perioada similară din 2014.
În anul 2014, 125 000 de călători au cumpărat peste 68 000 de bilete online.
Cumpărarea online a biletului de tren este deja obișnuință în rândul unui segment tot mai mare de pasageri. Este o variantă simplă și rapidă – la îndemâna oricui are conexiune la internet. Pe lângă facilitatea de a-l cumpăra online, clienții noștri beneficiază de o reducere de 5% care se cumulează cu alte discounturi acordate. Iată o invitație a CFR Călători pentru a utiliza trenul la plecarea în vacanță!”, a afirmat Iosif Szentes, Director General CFR Călători.
                                                                                                   *
Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren. NU este necesară tipărirea biletului online. Identificarea călătorului în tren are loc în baza  ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate.
Termenul minim de cumpărare al biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterRegio -IR, Regio Expres – RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile.
 
Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR  Online suntdisponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
 
CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!
2015-04-09T12:19:59+03:0009 aprilie 2015|Categories: Informatii UTILE|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top