window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Noi sensuri unice în cartierul Bucureștii Noi

Primăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă şi introduce noi sensuri unice pe două artere din cartierul Bucureștii Noi. Începând de miercuri, 1 aprilie 2015, în baza avizului Comisiei Tehnice de Circulație din Primăria Capitalei, se va circula într-un singur sens pe străzile Berveni și Aurel Băieșu, după cum urmează:
 Pe strada Berveni –  se va circula în sens unic dinspre bulevardul Bucureștii Noi spre strada Fabrica de Cărămidă;
 Pe strada Aurel Băieșu – se va circula în sens unic dinspre strada Stănilești spre bulevardul Bucureștii Noi.

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată. Până în prezent, prin introducerea sensurilor unice, Primăria Sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la sfârșitul anului 2007. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime din străzile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, bulevardul Ion Mihalache, Buzești, Aviaţiei, bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.

Go to Top