APTUS Software_Noi solutii de finantareAPTUS Software, unul dintre cei mai flexibili şi inovatori dezvoltatori de aplicaţii software personalizate, propune noi servicii de finanţare pentru soluţiile din portofoliul său. Astfel, compania vine în sprijinul clienţilor săi cu opţiunea de plată eşalonată şi cu cea de închiriere atât pentru aplicaţiile software, cât şi pentru componentele hardware.

Fie că este vorba despre implementarea unei soluţii complexe la nivel de companie sau de utilizarea unei soluţii doar în cadrul unui proiect punctual, noile modalităţi de a achiţiona serviciile dorite constituie parghii financiare deosebit de utile în condiţiile unui climat economic nefavorabil.

Cele două opţiuni se adaugă posibilităţii deja existente de utilizare a aplicaţiilor APTUS Software în sistemul SaaS, pe baza unei taxe lunare, fără nicio investiţie suplimentară. Accesarea aplicaţiilor în sistem SaaS se face de la distanţă, prin internet, iar toate costurile de dezvoltare a software-ului, investiţiile în echipamente şi infrastructură, precum şi serviciile de mentenanţă intră în sarcina APTUS Software.

Printre soluţiile APTUS Software de care clienţii pot beneficia utilizând noile servicii de finanţare, se număr