window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Noi servicii de finanţare pentru soluţiile APTUS Software

APTUS Software_Noi solutii de finantareAPTUS Software, unul dintre cei mai flexibili şi inovatori dezvoltatori de aplicaţii software personalizate, propune noi servicii de finanţare pentru soluţiile din portofoliul său. Astfel, compania vine în sprijinul clienţilor săi cu opţiunea de plată eşalonată şi cu cea de închiriere atât pentru aplicaţiile software, cât şi pentru componentele hardware.

Fie că este vorba despre implementarea unei soluţii complexe la nivel de companie sau de utilizarea unei soluţii doar în cadrul unui proiect punctual, noile modalităţi de a achiţiona serviciile dorite constituie parghii financiare deosebit de utile în condiţiile unui climat economic nefavorabil.

Cele două opţiuni se adaugă posibilităţii deja existente de utilizare a aplicaţiilor APTUS Software în sistemul SaaS, pe baza unei taxe lunare, fără nicio investiţie suplimentară. Accesarea aplicaţiilor în sistem SaaS se face de la distanţă, prin internet, iar toate costurile de dezvoltare a software-ului, investiţiile în echipamente şi infrastructură, precum şi serviciile de mentenanţă intră în sarcina APTUS Software.

Printre soluţiile APTUS Software de care clienţii pot beneficia utilizând noile servicii de finanţare, se numără:

•    APTUS WMS – Sistem complet de management al depozitelor
•    APTUS Inventory – Soluţie de inventariere şi management mijloace fixe
•    APTUS SFA – Sistem complet de management al forţei de vânzări
•    APTUS HR Reports –  Software complet pentru raportare pontaj pe baza de acces control
•    APTUS eLibrary – Soluţie de management bibliotecă, inclusiv bibliotecă online
•    APTUS ESL – Soluţie de etichetare electronică rafturi
•    APTUS Call Center – Soluţie de CRM pentru firmele cu dispecerate
•    APTUS Ticketing – Soluţie de rezervare online, emitere şi vânzare a biletelor sau abonamentelor
•    APTUS School Manager – Soluţie completă de management educaţional

Gama de echipamente pe care APTUS Software o oferă spre închiriere este variată şi include scanere, terminale mobile, imprimante de la cei mai renumiţi producători din domeniu: Intermec, Motorola, Datalogic, Datamax, Zebra.

Soluţiile propuse de APTUS Software sunt inovatoare şi accesibile, îmbunătăţesc procesele IT, reduc costurile din companii, cresc eficienţa şi permit evoluţia pozitivă a relaţiilor cu partenerii şi clienţii.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi pe adresa info@aptus.ro.

Despre APTUS Software

APTUS Software îmbină pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi soluţii software specifice şi personalizate, potrivite fiecărui client în parte. .Experienţa echipei în dezvoltarea unor aplicaţii complexe este un avantaj deosebit pentru clienţii care doresc să-şi creeze un sistem IT puternic, potrivit pentru afacerea lor. Compania a reuşit să-şi creeze un bun renume pe piaţa IT&C din România prin soluţiile şi serviciile de calitate premium pe care le oferă, bazându-se pe un nivel tehnic ridicat în toate domeniile de expertiză şi pe un neobosit pact cu calitatea.

# # #
APTUS Software
Şos. Pipera-Tunari, nr 1/II
Tel.: +40215273399
Fax: +40215273398
Website: www.aptus.ro
E-mail: info@aptus.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top