window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

SOS Satele Copiilor Romania lanseaza cea de-a 11-a campanie de strangere de fonduri cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Anul acesta, copiii au desenat felicitarile ajutati de personalitati publice Camelia Sucu, Robert Turcescu, Ion Craciunescu si Ema Pendiuc, intr-un eveniment de creatie organizat la Hard Rock Cafe. Noile modele de felicitari pot fi comandate online pe site-ul dedicat campaniei www.sos-satelecopiilor.ro

Ca in fiecare an, incercam sa pastram si sa promovam traditia de a trimite felicitari in aceasta perioada, recomandand alegerea unei felicitari SOS purtatoare a unui mesaj social. Companiile sunt invitate sa-si felicite partenerii si colaboratorii prin intermediul unor felicitari unicat, surprinzandu-i intr-un mod cat se poate de placut. Prin acest gest, vor oferi Sarbatori fericite celor peste 1000 de copii beneficiari ai proiectelor sociale derulate de SOS Satele Copiilor Romania, copii care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor naturale.

Fondurile obtinute prin aceasta campanie vor fi folosite pentru a indeplini dorintele copiilor din aceasta perioada o masa in cadrul unei familii, mult asteptatele cadouri, un brad impodobit, dar si pentru a asigura celelalte cheltuieli de intretinere a acestor familii.

Comandati Felicitarile SOS prin fax, email, online sau telefonic:
Tel / Fax: 021 668 00 77 / 021 668 00 72;
Email: felicitari@sos-satelecopiilor.ro;

Despre SOS Satele Copiilor
SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 132 de tari ale lumii.

Pentru mai multe detalii: Raluca Bucur – Coordonator campanie, raluca.bucur@sos-satelecopiilor.ro
sos@sos-satelecopiilor.ro
http://www.sos-satelecopiilor.ro

Go to Top