Noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts transformă rutina zilnică într-un ritual al plăcerii

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/diverse/Noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts transformă rutina zilnică într-un ritual al plăcerii
  • Noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts transformă rutina zilnică într-un ritual al plăcerii

Noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts transformă rutina zilnică într-un ritual al plăcerii

Inspirată din ingrediente tradiționale asiatice, noua gamă de paste de dinți Colgate® Natural Extracts oferă o experiență unică, specială și sănătoasă a periajului, surprinde cu textura sa delicată, culorile vii și aromele extraordinare, adăugând senzații noi și plăcere în rutina igienei orale zilnice. Colgate România prezintă Colgate® Natural Extracts Radiant White cu extracte de sare din alge marine asiatice pentru albirea dinților și Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh cu extract de ulei de lămâie și aloe vera din Asia pentru prospețime.

“Oricând luăm decizia de a face schimbări în stilul nostru de viață, cel mai important este să fim consecvenți și să luăm decizii treptat, pe o perioadă lungă de timp, care ne oferă plăcere și transformă rutina zilnică într-o experiență pe care vrei să o repeți. Un zâmbet sănătos, autentic și plin de încredere este și el o reflexie a deciziilor bune și sănătoase pe care le luăm zilnic și o dovadă de echilibru. Când am descoperit noua gamă Colgate® Natural Extracts, am simțit că mă pot baza pe plăcere și eficiență pentru a avea un zâmbet sănătos. Aromele naturale și consistența delicată a pastei de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh fac din acest produs alegerea mea pentru periajul de după masa de prânz, pentru că îmi oferă experiența plăcută a prospețimii citricelor și frunzelor de mentă. Însă știu că înainte de prospețime, îmi doresc dinți strălucitori, astfel, dimineața și seara îmi îngrijesc zâmbetul cu pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Radiant White pentru albirea dinților”, ne mărturisește Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh este alegerea perfectă pentru cei care apreciază prospețimea după periajul dinților și gustul plăcut de mentă și citrice care persistă. Dacă dorești să încânți lumea cu un zâmbet strălucitor și să te bucuri de o senzație de curățire impecabilă, atunci Colgate® Natural Extracts Radiant White este alegerea potrivită.

Fiecare pastă de dinți Colgate® Natural Extracts conține extracte naturale de calitate și atent selecționate. Acestea nu sunt benefice doar sănătății și frumuseții, oferind protecție zilnică dinților, ci și o experiență de periaj încântătoare, transformând rutina zilnică într-un ritual al plăcerii.

Despre Colgate-Palmolive

Compania Colgate-Palmolive este lider mondial în îngrijirea orală, având ca obiectiv major îmbunătățirea sănătății orale pe întreg mapamondul. Compania deține mărci de top în categoria pastelor și periuțelor de dinți în diferite părți ale lumii, mărci recunoscute pe plan international: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser™, Sensitive Pro-Relief™, Max White One®, elmex®, meridol® și Duraphat®. Dezvoltarea de succes a companiei Colgate-Palmolive continuă prin lansarea de produse inovatoare și prin angajamentul puternic față de medicii stomatologi, pacienți și comunitățile din care face parte.

Pentru mai multe informații despre proiectele desfășurate de Colgate la nivel global, vizitați site-ul companiei, www.colgatepalmolive.com, și pentru informații specializate www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, precum și www.colgate.ro.