Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii, feronerie pentru mobilier și sisteme electronice de control al accesului, continuă să inoveze în industrie și deschide o multitudine de posibilități de proiectare a pieselor de mobilier, cu noile sisteme de sertare Moovit MX. Cu un design atemporal și caracteristici îmbunătățite, inovația Häfele asigură eficiență sporită în instalare, cât și ușurință în utilizare.

 În plus, compania lansează o campanie promoțională prin care oferă producătorilor de mobilă, care aleg să integreze noile soluții Moovit MX în proiectele lor, o varietate de bonusuri personalizate.

„Suntem bucuroși că putem oferi consumatorilor un produs inteligent care transformă orice mobilier într-unul funcțional, modern și flexibil în utilizare. Inovația Moovit MX integrează filosofia Häfele despre simplitate și ușurință, fiind o soluție ce satisface cerințele actuale ale industriei. Sistemul de sertare Moovit MX se remarcă printr-un design minimalist și caracteristici actualizate, ce îi asigură integrarea cu ușurință într-o gamă largă de aplicații rezidențiale și comerciale. În plus, prin campania noastră promoțională dorim să facem cunoscute avantajele noilor produse și să oferim producătorilor de mobilier, bonusuri și premii pentru afacerile lor”, explică Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

 Noua generație de sertare Moovit MX se remarcă prin instalarea rapidă și convenabilă, ce nu necesită utilizarea uneltelor speciale, dar mai ales prin puterea de susținere și păstrarea esteticii pieselor de mobilier. Datorită laturilor verticale interioare, corpurile de mobilă pot beneficia de mai mult spațiu de stocare, de o montare ușoară a sistemelor, cât și de posibilitatea ajustărilor finale pe partea frontală a sertarelor instalate, chiar și atunci când dețin conținut sau sunt poziționate în spații restrânse. Astfel, se asigură o producție eficientă de mobilier, prin intermediul suportului universal al sistemului poziționat lateral, ce permite instalarea panourilor de lemn sau oțel cu ușurință.

Disponibile în cinci variante de culori alb, gri, argintiu, antracit metalic și maro-bronz metalic, noile sertare sunt ideale atât pentru mobilerul cu uz casnic, cât și pentru cel destinat birourilor, laboratoarelor sau spațiilor comerciale. Cu o înălțime standard a sertarului de 92mm și o adâncime de la 270mm, până la 650mm, la care se poate adăuga opțional unul sau mai multe seturi lonjeron, Moovit MX poate suporta o greutate de 35 până la 70kg. Având în componență noile glisiere, amortizoare cu piston pe ulei, sistemele de sertare Moovit MX oferă o manevrare silențioasă și automată, ceea ce îi asigură utilizatorului o interacțiune facilă, dar și un mobilier calitativ și durabil. De asemenea, pentru a configura sistemele de sertare Moovit MX, Häfele oferă o gamă largă de accesorii și module pentru organizarea interiorului. Printre acestea se numără divederele, compartimentările și suporturile pentru tacâmuri, separatoarele perforate, cât și panourile laterale pentru creșterea înălțimii sertarelor. Acestea din urmă asigură un aspect elegant, cât și o stabilitate a fronturilor sertarelor înalte.

Producătorii de mobilier, care doresc să integreze sistemele de sertare Moovit MX în propriile proiecte, vor fi recompensați cu accesorii și premii pentru afacerea și clienții lor. Campania promoțională „Alege sertarul tău Moovit MX și Häfele îți oferă un bonus personalizat” se desfășoară în perioada 15.09 – 14.12.2018, iar pentru achiziția a 6, 12 sau 24 de sertare Moovit MX producătorii sunt recompensați cu bonusuri variate. Printre premii se numără oragnizatoare Linea, divedere, cât și unelte marca Häfele. Mai multe detalii sunt disponibile pe blog-ul Häfele România: http://hafeleromaniablog.ro/2018/09/18/alege-moovit-mx-si-hafele-ofera-un-bonus-personalizat/

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.