window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Noile versiuni Canalis si Hydra pentru AutoCAD Civil 3D 2012

MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk din Romania si unic distribuitor al aplicatiilor Urbano Canalis si Urbano Hydra pentru piata locala, a vizitat saptamana trecuta firma partenera StudioArs din Croatia cu scopul stabilirii strategiei de piata pentru lansarea in Romania a celor mai noi versiuni ale aplicatiilor Canalis si Hydra, pe platforma AutoCAD Civil 3D 2012.

Peste 40% din populatia Romaniei nu este conectata la reteaua de canalizare si apa. Aceasta statistica ne plaseaza in coada clasamentului din punct de vedere al conditiilor de locuit, potrivit datelor centralizate de Eurostat. Directivele europene obliga Romania ca pana in 2015-2018 sa existe in toate localitatile tarii apa, canalizare si statii de epurare.

Urbano Canalis este o aplicatie destinata proiectarii sistemelelor de canalizare a apei pluviale, menajere sau combinate. Urbano Hydra este o aplicatie dedicata atat proiectarii sistemelor de alimentare cu apa cat si pentru realizarea cadastrului acestora. Aceste aplicatii functioneaza peste platformele AutoCAD, AutoCAD Map 3D sau AutoCAD Civil 3D.

Cristian Dumitrescu – CEO MaxCAD si ing. Florin Ioneasa – responsabilul MaxCAD pentru suportul tehnic pentru infrastructura, s-au intalnit cu Drazen Galic, presedintele firmei croate si programatorul principal al celor doua aplicatii, pentru a discuta despre si a transmite cerintele specifice proiectarii din Romania catre dezvoltatorii aplicatiilor specializate din Croatia in scopul imbunatatirii si adaptarii acestora la nevoile inginerilor romani. Cu prilejul acestei vizite, Florin Ioneasa a urmat un curs de instruire in vederea actualizarii cunostinţelor cu noile functii introduse in aplicatiile Canalis si Hydra pentru AutoCAD Civil 3D 2012, asigurand pentru MaxCAD know-how-ul necesar pentru suportul si implementarea programelor in cadrul companiilor romanesti.

Aplicatiile Urbano Canalis si Urbano Hydra sunt folosite de peste 1000 de utilizatori din 13 tari europene: Germania, Austria, Romania, Croatia, Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Turcia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia si Bosnia Hertegovina. Dintre acestia amintim: BWB Berlin (cea mai mare companie de distributie a apei din Europa), Tilke (proiectantul principal al pistelor de alergare pentru motociclete si masini, inclusiv a Formulei 1 in intreaga lume), ARUP Turcia (cea mai mare firma de constructii din lume) si companii de distributie a apei din capitalele europene Zagreb, Sofia si Skopye.

Dintre companiile din Romania care proiecteaza cu Urbano Canalis si Urbano Hydra mentionam: Compania Apa Brasov, Apaserv Satu Mare SRL, ISPE SA, Hidroproiect SRL Constanta, Raja SA Constanta, Expert Proiect 2002 SRL, Egis Romania SA, Proiect Bucureşti SA, Experco-Ispif SRL, Aquaproiect SA, Tahal Romania SRL, Eptisa Romania SRL, Poyry Romania SRL, Intergroup Engineering SRL, Romair Csonsulting SRL, Romproed SA, Ilf Consulting Engineers SRL si Escalia Claus SRL.

Incepand cu aceasta saptamana, utilizatorii romani ai aplicatiilor Canalis si Hydra pot afla facilitatile noilor versiuni prin participarea la cursurile de instruire oferite de MaxCAD in cadrul Centrului de Instruire Autorizat Autodesk – ATC ROCADA.

Un beneficiu major pe care MaxCAD il poate oferi companiilor romanesti, in parteneriat cu Grenkeleasing, este posibilitatea achizitionarii licentelor software printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

MaxCAD detine o cota de piata de 33% din totalul vanzarilor Autodesk din Romania si peste 63% din vanzarile de AutoCAD Civil 3D, avand o cifra de afaceri de peste 1,3 milioane de euro in 2010.

MaxCAD este singurul reseller autorizat Autodesk din Romania cu certificare GOLD pentru solutiile software de proiectare in infrastructura, arhitectura, constructii, SILVER pentru solutiile software de proiectare mecanica, reseller autorizat pentru Advanced Road Design (ARD) si unic distribuitor pentru Canalis, Hydra, GTXImage CAD Plus si GTXRaster CAD Plus. Totodata, MaxCAD este Centru de Instruire Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC). MaxCAD ofera: consultanta, vanzare, suport tehnic si cursuri de instruire. Compania este certificata ISO9001:2008 de catre Germanischer Lloyd Certification GmbH. Mai multe detalii puteti gasi la: www.maxcad.ro.

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliul de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

StudioArs Croatia ofera software complementar Autodesk pentru proiectarea sistemelor de canalizare: aplicatia Urbano Canalis si aplicatia Urbano Hydra pentru proiectarea sistemelor de distributie apa. Aceste aplicatii funcţioneaza peste platformele AutoCAD, AutoCAD Map 3D sau AutoCAD Civil 3D. Urbano Canalis este programul de proiectare a sistemelor de canalizare cu ajutorul caruia se obtine topografia sistemelor de canalizare, calculul debitelor, calcule hidraulice, sectiuni longitudinale, calculul sapaturilor adiacente. UrbanoHydra este o aplicatie dedicata atat proiectarii sistemelor de alimentare cu apa cat si pentru realizarea cadastrului acestora.

Go to Top