window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Nokia a lansat N8, telefonul cu cameră foto de 12 MP si optica de la Carl Zeiss

Nokia, liderul mondial în industria de telefonie mobilă, a lansat smartphone-ul N8, terminal bazat pe Symbian 3, cea mai nouă ediţie a celui mai utilizat software pentru smartphone-uri din lume, care introduce optimizări importante, inclusiv suport pentru gesturi precum funcţionalitate multi touch, scrolling prin atingere şi zoom prin ciupire.

N8 este echipat cu o cameră de 12 megapixeli cu tehnologie optică de la Carl Zeiss, bliţ Xenon şi un senzor mare, care oferă posibilitatea de a realiza clipuri video la calitate HD.

Terminalul oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza clipuri video la calitate HD şi de a le edita cu ajutorul unui program intuitiv, integrat. Nokia N8 oferă, de asemena, acces la servicii Web TV ce includ programe, ştiri şi divertisment de la posturi TV – CNN, E! Entertainment, Paramount şi National Geographic. De asemenea, Ovi Store oferă conţinut suplimentar local Web TV.

Nokia N8 este optimizat pentru accesarea reţelelor sociale. Utilizatorii îşi pot actualiza status-ul, pot împărtăşi fotografii şi locaţia în care se află şi pot vizualiza în timp real fluxurile de pe Facebook şi Twitter cu o singură aplicaţie, direct de pe ecranul de start .

Nokia N8 mai oferă si aplicaţia Ovi Maps cu navigaţie globală auto şi pietonală gratuită, care ghidează utilizatorii către destinaţii şi puncte de interes din peste 70 de ţări.

Nokia N8 va fi disponibil pe anumite pieţe din al treilea trimestru al anului 2010, la un preţ estimativ de 370 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.

Sursa: Nokia

2013-12-02T19:53:25+02:0028 aprilie 2010|Categories: IT & Gadget|Tags: , , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top