window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

NORTH LANE RESIDENCE DIN MAI 2011 VA FI DAT IN FOLOSINTA SI AL PATRULEA IMOBIL

North Lane Residence se afla asezat intr-o zona feerica aproape de lacuri si paduri oferindu-le locuitorilor o oaza de liniste, si totodata accesul catre centrul capitalei este foarte usor de realizat.

In luna mai a acestui an in cadrul ansamblului North Lane Residence se finalizeaza cel de-al patrulea imobil. Acest imobil contine garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere si Penthouse-uri. La North Lane puteti achizitiona garsoniere de la 49.000 EUR, apartamente de 2 camere de la 55.800 EUR, iar apartamentele de 3 camere au pretul de pornire de doar 97.000 EUR.

Va oferim posibilitatea de a locui intr-o zona linistita dar totusi aproape de centrul modern al capitalei, infrastructura este complet noua (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, iluminat stradal etc.), finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii moderne iar facilitatile oferite (club privat, sala fitness, sauna, spatii servicii etc.) completeaza imaginea locuintei ideale.

Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, splendida vedere catre Padurea Baneasa si catre Lacul Grivita transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest complex din Baneasa, cat si pentru a viziona apartamentele disponibile ne puteti vizita la sediul nostru din B-dul Apicultorilor, nr 10, sector 1, Bucuresti.

NORTH LANE RESIDENCE
B-dul Apicultorilor, nr 10, sector 1, Bucuresti
0724.200.001
office@north-lane.ro
http://www.north-lane.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top