Noua generație de traderi: orientați către viteză, prețuri competitive și funcționalitate

Acasa/Stiri de BUSINESS/Noua generație de traderi: orientați către viteză, prețuri competitive și funcționalitate
  • Advertising4U.ro-Stiri.de.Business

Romania este una dintre piețele care se dezvoltă cel mai rapid când vine vorba de utilizarea internetului, a aplicațiilor mobile și a traficului pe dispozitive mobile. Trendurile se schimbă rapid, determinând schimbarea modului în care companiile – în special băncile și firmele de investiții – răspund la aceste provocări.

Traderii de azi au ca principal determinant performanța – ei caută să obțină performanță în orice categorie de asseturi și instrumente. Traderii au tot mai mult tendința de a privi portofoliul ca pe un ansamblu, valorizând alegerile privind piețele în care și asseturile pe care le tranzacționează, dar în același timp, cer tot mai mult de la platformele pe care fac acest lucru.

Tranzacționarea mobilă este noua modă. Utilizatorii nu mai vor să facă niciun compromis în ceea ce privește viteza, performanța și funcționalitatea când schimbă mediul de tranzacționare între desktop și dispozitivul mobil.

Saxo Bank a realizat un sondaj amplu printre 3.000 de clienți – traderi și companii – privind cerințele legate de funcționalitatea platformei. Rezultatele au fost incorporate in dezvoltarea noii platforme de tranzacționare a băncii, SaxoTraderGO, despre care puteți citi mai multe aici: http://ro.saxobank.com/campaigns/introducing-saxotrader-go

Printre cele mai relevante descoperiri, menționăm:

  • Cele mai importante două motive în alegerea unui furnizor de trading sunt prețurile competitive și transparența. Două treimi dintre clienții Saxo Bank au plasat aceste determinante în topul priorităților
  • Recomandările venite din partea unor prieteni sau colegi au fost plasate pe ultimul loc – 5% din pondere – arătând că investitorii iau decizii bazându-se pe fapte, nu pe hotărâri cu substrat emoțional
  • Viteza și calitatea execuției au fost plasate drept cele mai importante priorități în prcoesul performanței de trading (nota 9 din 10), iar accesul facil la instrumentele de trading imediat după (nota 8 din 10), demonstrând cât se poate de clar că “distanța” dintre traderii retail și investitorii profesioniști se micșorează, pe măsură ce “pofta” de viteză și execuție perfectă este satisfăcută.

 Pentru a putea livra utilizatorului o experiență integrată, SaxoTraderGO a fost programată în HTML5 și construită cu o nouă interfață API a Saxo Bank care permite dezvoltări ulterioare rapide și asigură clientului o experiență unificată pe serviciile platformei, cum ar fi conținutul, tranzacțiile și detaliile contului. În total, vorbim de 150 de funcționalități privind conturile, balanțele, pozițiile pe diverse instrumente și schimburile valutare.

Despre Saxo Bank

 Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online. Banca permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

2015-05-28T11:45:30+03:0028 mai 2015|Categories: Stiri de BUSINESS|Tags: , |
Go to Top