Guardian Glass își mărește gama de sticlă SunGuard® SuperNeutral™ (SN) care are cea mai ridicată peformanță pentru control solar, cu un produs  care oferă cea mai mare transmisie a luminii din portofoliul său.

Guardian SunGuard SN 75 HT și SN 75 Ultra HT oferă  o transmisie a luminii de până la 75%, respectiv 76%, cu 5% și 6%  mai mult față de alte produse din sticlă din gama Guardian SunGuard SuperNeutral. Această transmisie mare a luminii sprijină proprietarii de clădiri, arhitecții și designerii în eforturile lor de a aduce, într-un mod eficient, cât mai multă lumină naturală în cadrul proiectelor lor.

De asemenea, SunGuard SN 75 HT are un design estetic atrăgător, datorită aspectului său neutru și consistent, ce diminuează substanțial reflexia imaginilor din exterior. Neutralitatea culorii acestui produs atinge un grad ridicat datorită materialului din care este fabricat – sticla Guardian UltraClear™ – cu o concentrație scăzută de fier, ce furnizează un ton cât mai neutru atunci când este privită atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirii.

Pe lângă nivelul ridicat de transmisie a luminii, noul produs Guadian SunGuard SN 75 HT asigură un factor solar scăzut cu 40 % și o performanță termică excelentă – cu valoarea Ug de de 1.0 W/m²K – care echilibrează nivelul de temperatură din interiorul camerelor, pe tot parcursul anului. Datorită acestei combinații de proprietăți de neegalat, SunGuard SN 75 HT contribuie la un mediu mai confortabil  de viață și de lucru.

„Oamenii au o atracție firească și nevoie de lumină naturală. Studiile independente demonstrează că introducerea luminii naturale în planul clădirii sporește concentrarea și aduce un impact pozitiv la nivelul stării de bine, al productivității și al sentimentului de satisfacție pe care îl poate avea locatarul”, a declarat Nicolas Gouzou, Product Manager Guardian Glass Europa.

Pentru mai multe informații sau pentru comandarea unei mostre de produs, vizitați  http://www.sunguardglass.com/

(Photo Guardian Glass, LLC, GRDPR152)

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă peliculizată și produse fabricate din sticlă. În cele 25 de fabrici de sticlă float din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și re-zidențiale) și aplicații din domeniul arhitectonic interior, precum și produse din dome-niul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil – see what’s possible®. Vizitați www.guardianglass.com