Noul BEAUTIN COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi – Lasă frumusețea să strălucească!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/diverse/Noul BEAUTIN COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi – Lasă frumusețea să strălucească!
  • Noul BEAUTINΤΜ COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi Lasă frumusețea să strălucească!

Noul BEAUTINΤΜ COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi Lasă frumusețea să strălucească!

Un nou secret al frumuseții de la BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN vine să completeze ritualul tău de înfrumusețare și să-ți pună în valoare frumusețea pielii, începând din interior și continuând cu exteriorul. Fă cunoștință cu noul BEAUTΙΝ™ COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi.

 Noul BEAUTΙΝ™ COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi conține colagen de înaltă calitate, extras din pește, sub formă de peptide cu pondere scăzută a moleculelor pentru o mai bună absorbție, îmbogățit cu acid hialuronic și Matrixyl 3000, ingredient anti-îmbătrânire, fiind dovedit clinic că sporește producția de colagen și de elastină din piele. Serul pentru față și ochi pune în valoare sănătatea și frumusețea pielii la exterior, contribuie la hidratarea pielii, ajută la reducerea vizibilității ridurilor, intensifică fermitatea și elasticitatea pielii.

Noul BEAUTΙΝ™ COLLAGEN Ser pentru Față & Ochi, produs de îngrijire a pielii cu proprietăți  anti-îmbătrânire, vine în completarea folosirii suplimentului alimentar BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN lichid în ritualul tău de înfrumusețare și te ajută să accentuezi sănătatea pielii tale nu doar din interior, ci și la exterior. Toate ingredientele din compoziția sa contribuie la un aspect și o textură hidratată a pielii tale și implicit te ajută să ai o piele mai fermă și mai elastică, cu riduri vizibil atenuate. Mai mult decât atât, studiile clinice atestă impactul colagenului de înaltă calitate extras din pește (o sursă complet naturală), în creșterea nivelurilor de colagen și acid hialuronic din dermă (piele).

Aplică o cantitate mică de ser în fiecare zi și seara, înainte de culcare, pe față și în jurul ochilor. Textura delicată de gel este absorbită rapid și lasă o senzație plăcută și catifelată pielii. După aplicarea serului, poți folosi crema ta zilnică de zi sau de noapte, în momentul în care serul a fost absorbit complet în piele. Pentru un ritual complet de înfrumusețare și rezultate cu impact combină utilizarea Serului BEAUTIN™ COLLAGEN pentru Față & Ochi și suplimentul alimentar BEAUTIN™ COLLAGEN Lichid și pune în evidență frumusețea pielii din interior și de la exterior!

Poți găsi BEAUTIN™ COLLAGEN Ser pentru Față și Ochi în farmacii și în magazinele online în varianta pachetului de 30 ml.

Distributor: ΙSOPLUS A.E.

Află mai multe de pe site-ul nostru: www.beautincollagen.ro

Urmărește-ne și pe Facebook: www.facebook.com/collagenromania

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Notificare: SNPMAPS, nr. AA7559/05.07.2014, AA7558/05.07.20.

2017-07-19T13:19:45+03:0019 iulie 2017|Categories: COMUNICATE DE PRESA, diverse|Tags: , |
Go to Top