window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Noul monitor BenQ LED backlight cu un contrast de 12.000.000:1, vine la SCOP Computers

SCOP Computers, distribuitor al produselor BenQ in Romania, anunta completarea portofoliul sau de produse, cu cel mai nou monitor BenQ LED backlight ce ofera un contrast dinamic de 12.000.000:1.
BenQ, lider mondial in productia de display-uri LCD, prezinta BenQ GL2030M – monitorul LCD cu diagonala de 20 si rezolutie de 1600×900, ce asigura un consum de energie extrem de redus, de maxim 27W in timpul utilizarii si mai putin de 0.3W in mod stand-by.

BenQ GL2030M este primul model dintr-o noua serie, ce vine ca raspuns la cererea pietei de consum din acest moment. Majoritatea utilizatorilor prefera monitoarele LCD, multumita greutatii si dimensiunilor reduse, aceastea putand fi amplasate oriunde, putand fi mutate cu usurinta si montate chiar pe perete. In plus, utilizatorii sunt atrasi din ce in ce mai mult de monitoarele ce ofera o luminozitate ridicata, un contrast dinamic puternic, un display generos, dar si un consum de energie redus.

In acest sens, SCOP Computers pune la dispozitia ulitizatorilor, noul BenQ GL2030M, monitorul ce ofera o luminozitate de 250cd/m2, un timp de raspuns de 5ms si conectivitate D-sub/DVI-D, intrare pentru casti si line-in. In plus, noul model dispune de functia Senseye 3, ce asigura redarea fidela a imaginilor cu un contrast deosebit, culori vii si tonuri vibrante. Tehnologia utilizata este LED backlight, care permite contrastul dinamic foarte ridicat, de 12.000.000:1, deschiderea instantanee, lipsa folosirii mercurului si consumul redus cu pana la 39,3%, in cazul folosirii modului Eco. Noul monitor LED BenQ incorporeaza suport HDCP si doua boxe de 1W.

In plus, BenQ GL2030M este caracterizat de un design stilat, elegant, iar materialele de calitate superioara din care este confectionat, sunt placute la vedere si la atingere si usor de potrivit cu ambientul.

Despre SCOP. SCOP este cea mai mare companie de distributie IT din Romania, cu o traditie de peste 15 ani in acest domeniu, ocupand locul 1 in topul firmelor de profil in ultimii ani. Grupul SCOP este format din trei companii distincte: SCOP Computers – distributie IT, Chara Software – solutii software de business – ERP si CRM si Docentris – solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent circa 200 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.

Despre corporatia BenQ. Corporatia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltari in comunicatii mobile, tehnologia de afisare a imaginii si tehnologia mobila. BenQ ofera produse ce beneficiaza de design inovator, usurinta in utilizare si tehnologii integrate in platforme care promit sa mplineasca motto-ul BenQ de Bringing Enjoyment and Quality to Life, incluzand proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare si periferice (mousi si tastaturi).

Luisa Ianculuisa.iancu@scop.ro
office@scop.ro
http://www.scop.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top