window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Construit cu stil si respectand traditia Lamborghini, noul netbook VX6 este un performer multimedia adevarat, integrand grafica NVIDIA ION, procesorul Intel Atom D525 dual-core, sunetul Bang & Olufsen si standardul ultra rapid USB 3.0.

Accent pe tehnologie
Noul VX6 a rezultat in urma cooperarii companiei ASUS cu producatorul de masini sport Automobili Lamborghini. Netbookul are ecran de 12 inci si performeaza la capitolul multimedia gratie implementarii celei de-a doua generatii a solutiei video NVIDIA ION. VX6 foloseste totodata si tehnologia NVIDIA Optimus, capabila sa comute in timp real intre grafica integrata si cea dedicata pentru a asigura performantele video optime si o autonomie mai mare.

VX6 utilizeaza procesorul Intel Atom D525 cu doua nuclee, oferind o putere de calcul fara precedent pentru un netbook de 12 inci. Noul model reda imagini n culori vii si clare la rezolutia 1366 x 768 pixeli. Acesta se poate conecta la televizoare HDTV cu diagonale mari prin intermediul iesirii HDMI, oferind imagini 1080p.

Tehnologia Bang & Olufsen ICEpower folosita de VX6 reproduce un bass profund si bogat, ntr-o gama extinsa. Netbook se remarca n filme, jocuri si muzica prin sunetul surround de nalta definitie, cu intensitate si claritate de cristal.

Pregatit pentru curse
Carcasa lui VX6 preia detalii din design-ul roadster-ului Lamborghini Murcielago LP640. Respectand traditia masinii, aspectul premium al netbook-ului vorbeste despre lux si performanta. Portabilul demonstreaza o ergonomie avansata, incluzand o tastatura silentioasa si un palm rest placut la atingere. Panourile exterioare sunt aspectuoase, fiind confectionate dintr-un metal durabil.

Pentru viteza
VX6 a adoptat standardul USB 3.0, transferul de date putand fi de 10 ori mai rapid comparativ cu USB 2.0, aspect esential in operarea cu fisiere multimedia de mari dimensiuni. Totodata, VX6 foloseste cea mai recenta varianta a tehnologiei Bluetooth 3.0, care a mbunatatit latimea de banda si ofera performante de opt ori mai mari comparativ cu Bluetooth 2.1. Netbookul ramane adeptul vitezei si in privinta conectivitatii Wi-Fi, integrand cel mai rapid standard disponibil, 802.11n.

Mouse tematic
Odata cu lansarea VX6, ASUS a lansat si mouse-ul fara fir WX-LAMBORGHINI, complementar netbook-ului. Designul echipamentul de nalta precizie (comercializat separat) reflecta stilul modelului VX6, cat si pe cel al masinilor Lamborghini. Acesta este foarte precis, operand la rezolutia de 2500 dpi. Adaptorul USB inclus permite o raza de operare de pana la 10 metri, fiind complet compatibil cu orice PC.

Spatiu suplimentar de stocare online
Utilizatorii netbook-urilor ASUS-LAMBORGHINI Eee PC VX6 beneficiaza si de serviciul ASUS WebStorage. Ei vor putea folosi o capacitate de stocare de 500GB n mediul cloud.

Despre ASUS:
ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza Si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou Si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, solutii wireless, echipamente de retea si telefoane mobile. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS a obtinut 3268 de distinctii in anul 2009 si este recunoscut pe plan global pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC. Avand peste 10000 de angajati in intreaga lume Si o echipa R&D de elita formata din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de 7,5 miliarde USD in 2009.

Ionut Paraschiv
PR Director
Thinker Media – Relatii Publice
pr@medialook.ro
http://www.medialook.ro

Go to Top