window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Nu rata sa o vezi pe Loredana Cavasdan in concert

Loredana Cavasdan in concertconcert @ Bucuresti : Life on Mars

@ Joy Club –  Str. George Enescu Nr.25

@ 20.00 / 25 noiembrie 2011

Participanta sub umbrela Moga, la „Vocea Romaniei”, Loredana Cavasdan a parasit de curand concursul. Fara regrete, tanara isi continua cu drag si pasiune activitatea de cantareata, astfel incat, vineri, 25 noiembrie, toti sustinatorii sai o pot vedea in Club Joy din capitala.

La putin timp dupa ce a parasit competitia , Loredana este la fel de ambitioasa in ceea ce priveste cariera sa muzicala: „A fost o experienta care mi-a dat si mai multa incredere in mine, m-a motivat foarte mult sa continui aceasta pasiune, muzica. Din fericire, ii am alaturi de mine pe colegii mei din trupa Life on Mars. Impreuna facem lucruri minunate si pot sa declar ca suntem cea mai moderna trupa de cover-uri, pentru ca abordam cele mai noi hit-uri internationale, piese ritmate, vesele, pline de viata. Amy MacDonald, Amy Winehouse, Beatles, Black Eyed Peas, Blur, Duffy, Déjà Vu, James Brown, Jason Mraz, Jennifer Paige, Joan Osborne, Justin Timberlake, Katy Perry, Kings of Leon, Maroon 5, Moby, Moloko, Noissettes,  sunt doar cateva nume ale caror piese le interpretam cu mare drag pentru cei care vin la concertele noastre.”

Toti cei care iubesc muzica buna si vor sa se distreze in compania Life on Mars, sunt invitati la inceput de weekend, in Joy Club, Str. George Enescu Nr.25, Bucuresti, pentru a o vedea pe Loredana Cavasdan cantand live alaturi de trupa Life on Mars.

Rezervari – 0755.JOY.PUB

http://www.youtube.com/watch?v=xKpY8DmtMuw

Go to Top