window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Numeroase persoane publice pe lista de susținători și un nou imn pentru Let’s Do It, Romania!

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSCu numai câteva zile înainte de Ziua de Curățenie Națională de pe 12 mai, numeroase persoane publice din diferite domenii se alătură inițiativei „Let’s Do It, Romania!” Declațiile lor de implicare pot fi găsite pe contul de youtube al proiectului www.youtube.com/letsdoitro.

Persoanele publice care susțin „Let’s Do It, Romania!” sunt: Lala Band, Helmuth Duckadam, Iulia Vântur, Zoli Toth, Irina Gologan, Cabral, Răzvan Fodor, Alex Dima, Andi Moisescu, Amalia Enache, George Vintilă, Serban Copot de la Animal X, Magor Csibi, Oltchim, Hahaha Production: Radio Killer,  Alex Velea, Brighi, Don Baxter și Shaka Muv, Smiley si Randi.

Testimonialele din acest an sunt realizate în acord cu conceptul campaniei de comunicare din 2012, sub umbrela “Schimbăm lumea împreună!”. Fiecare dintre vedetele implicare vorbesc despre gesturile mici care, făcute de fiecare dintre noi, au puterea de a transforma lumea într-un loc mai bun. De asemenea, fiecare dintre ele împărtășesc motivele pentru care s-au alăturat campaniei și ce le face să creadă că și „Let’s Do It, Romania!” este genul de acțiune care schimbă lumea, ușor, ușor, mai ales dacă ne gândim la faptul că în acest an, peste 100 de țări s-au alăturat mișcării globale „Let’s Do It, World!”

“Gesturile mici contează și pot schimba lumea! Haideți să întindem acea mână de ajutor și să facem acel gest mic care ar putea aduce o schimbare majoră în societatea în care trăim. Cu toții ne dorim o Românie mai frumoasă, mai curată, civilizată, asa că haideți pe 12 mai să facem curățenie împreună!” a declarat Iulia Vântur. Un al susținător vechi al inițiativei este și Cabral, care spune că “sunt câtiva ani deja în spate și se vede foarte tare diferența. Da, „Let’s Do It, Romania!” este genul de acțiune, de gest comun, care poate schimba lumea! De undeva trebuie să începem, iar acesta este un început foarte bun!”

Si Smiley este în continuare un ambasador important pentru acțiune, pentru cel de-al treilea an la rând: „Let’s Do It, Romania!” ar trebui să fie o atitudine pe care să o adopte toți oamenii în general, pe care să și-o impună în fiecare zi. E important să te gandești că poti să schimbi lumea în care trăiesti sau măcar lumea în care te învârți zilnic. Daca fiecare om si ar delimita un spatiu al lui de care să aibă grijă, am face un puzzle imens în toată lumea si fiecare ar avea grijă de bucățica lui”

De asemenea, campania din acest an beneficiază și de imn oficial, creat și interpretat de trupa Taxi, cu titlul “Să ne dăm țara la curățat”. Imnul reprezintă un îndemn către toți locuitorii României de a se implica în cel mai mare proiect de voluntariat din țară și poate fi ascultat aici.

Toți cei care vor să se înscrie pentru curățenia națională de pe 12 mai o pot face accesând site-ul oficial al proiectului, www.letsdoitromania.ro.

Let`s Do It, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

Pentru mai multe informații, persoanele de contact sunt:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://www.causes.com/causes/403155-let-s-do-it-romania

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top