O nouă grupă de participanți la cursul de “Decorator floral – Hobby și artă“ va intra în atelierul de pregătire al Floridelux.ro începând cu data de 27 aprilie 2018. Programul se va desfășura pe o durată de 3 săptămâni, în două module a câte trei zile. Timp de 32 de ore, participanții la curs vor afla noțiunile introductive despre floristică, iar la finalul cursului vor putea face un aranjament floral profesionist.

Cea de-a doua sesiune a cursului urmărește să pună bazele unui program avansat de specializare în floristică. Absolvenții modulului de hobby vor putea să își continue perfecționarea prin alte 3 module de pregătire avansată și numeroase workshop-uri de specializare.

Noua grupă își va începe activitatea în atelier pe data de 27 aprilie alături de trainerul Ani Chira, un specialist cu peste 10 ani de experiență în domeniul floristicii. Ea îi va îndruma pe participanți în procesul de învățare, fiecare noțiune teoretică fiind dublată de exerciții practice în atelier. Participanții la curs vor avea oportunitatea de a lucra cu materiale de calitate, oferite de Floridelux.ro și vor putea vedea care este ritmul de lucru dintr-un atelier cu volume de vânzări foarte mari. Alături de trainerul Ani Chira, proprietarii cele mai mari florarii online din România vor fi prezenți pentru a împărtăși din experiența lor cu cei prezenți.

Cursul Decorator floral – hobby si arta va deschide apetitul pentru creativitate iar participanții învață să combine texturi și culori diverse, să decoreze spațiile interioare într-un mod estetic și special, punându-și propria amprentă în fiecare aranjament floral sau buchet. Pentru noi este foarte important să descoperim împreună talentul și creativitatea caracteristice fiecăruia și să le punem perfect în valoare cu tehnici florale aplicate corect”, spune Ani Chira, trainerul cursului.

Prețul unui curs este de 1600 de lei, cu posibilitatea de a fi achitat în rate. Persoanele care urmează și modulul următor de specializare, „Florist junior” vor putea susține examenul pentru obținerea certificatului de absolvire acreditat de Ministerul Educației pentru Florar Decorator  COD COR 611203, conform programului de perfecționare.

Detalii despre curs și modalități de înscriere pot fi obținute la organizatorului cursului, Creative Business Management la numărul de telefon 0743183353 sau pe email la cursuri@cbmanagement.ro.