Fundatia Principesa Margareta a Romaniei prin programul Voluntari- Ambasadori ai schimbarii a initiat pentru batranii din centrele partenere vizionarea unei serii de spectacole, primul dintre ele fiind piesa Tabloul in regia lui Alexandru Nagy, distinsa cu 13 premii la diverse festivaluri de teatru.

Luni 21 martie, in cele doua centre de batrani- Don Orione si Sf. Dimitrie – partenere ale Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, peste 90 de varstnici s-au putut bucura de acest spectacol, pus in scena de catre actori ai trupei Arca lui Noe.

„Este mai mult decat un spectacol; este o experienta care merita traita!” a declarat regizorul, iar acest lucru a fost la final dovedit prin aplauzele si felicitarile spectatorilor. Acestia din urma au marturisit ca astfel de momente sunt rare, dar exceptionale. Spre satisfactia tuturor, actorii au pasit dincolo de scena si au transformat momentul intr-unul interactiv, oferind publicului ocazia de a interveni prin continuarea replicilor artistilor.

Batranii din cele doua centre se afla cel mai adesea in imposibilitatea de a viziona concerte sau reprezentatii de teatru pe care si le doresc. In urma succesului actiunii, voluntarii Fundatiei si-au propus continuarea seriei de spectacole in aceasta formula