O noapte printre giganti la Antipa

Acasa/Arta, Cultura & Entertainment/Entertainment NEWS/O noapte printre giganti la Antipa
  • O noapte printre giganti la Antipa

O noapte printre giganti la Antipa

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” ii invita pe copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sa petreaca o noapte memorabila printre cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe Pamant!

Aflat la a 6-a editie, „O noapte printre giganti” a strans pana acum aproape 700 de participanti care si-au petrecut noaptea la Muzeu si au adormit langa Deinotherium gigantissimum visand, poate, la lumea uriasilor de altadata.

Programul debuteaza pe 16 iunie 2017, dar copiii se pot inscrie din timp la oricare dintre editiile acestei veri (30 iunie, 7 iulie, 21 iulie, 4 august, 25 august, 1 septembrie sau 8 septembrie 2017).

Ca in fiecare an, in prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, asigurandu-se ca toate exponatele din diorame au parte de un somn linistit, apoi vor viziona filme documentare despre viata fascinanta a animalelor, oferite de catre DaVinci Learning. Editiile din acest an vor fi imbogatite si cu alte surprize, dezvaluite copiilor la momentul oportun!

Sosirea micutilor este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu ora 8.30, dupa ce copiii au luat micul dejun, constand in branzeturi proaspete asigurate de catre sponsorul programului, Delaco Fan Branza.

Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numarul de tel: 021.305.60.31.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil; 300 Ron/doi frati; 400 Ron/trei frati.

Ne face placere sa va amintim ca Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” sarbatoreste anul acesta 150 de ani de la nasterea lui Grigore Antipa, cel care a fost considerat un deschizator de drumuri in mai multe domenii ale stiintei, dar mai ales intemeietorul in forma actuala a Muzeului National de Istorie Naturala din Romania. Unul dintre obiectivele importante ale Muzeului este acela de a continua viziunea inovatoare a fondatorului sau si de a pastra aceeasi traditie a excelentei pana in zilele noastre, adresandu-se tuturor celor care doresc sa cunoasca biodiversitatea lumii.

Sponsori: Delaco Fan Branza, Da Vinci Learning

Parteneri: Editura RAO
Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, PRBox, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, mamica.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.

Detalii: pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Go to Top