window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

O noua actiune de colectare DEEE a Asociatiei RoRec in judetul Ilfov

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSAsociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu Primăria Brăneşti si alaturi de partenerii Candy, Philips si Skil, ii invita din nou pe ilfovenii care isi doresc un viitor mai curat si un mediu inconjurator mai sanatos sa participe sambata, 7 iulie, la o noua actiune de colectare a DEEE, a cincea de anul acesta, din judeţul Ilfov

Sambata, 7 iulie, intre orele 10.00-17.00, Asociatia Rorec va deschide punctele de colectare care vor funcţiona in Brăneşti si in satele invecinate, dupa cum urmeaza:

  1. 1. Brăneşti – Piaţă
  2. 2. Brăneşti – Lângă frizerie
  3. 3. Brăneşti – in centru
  4. 4. Satul Pasărea –  Lângă magazin (DJ 100)
  5. 5. Satul Islaz – La Căminul Cultural

Pentru cei ce doresc sa obtina informatii suplimentare despre actiunea de colectare din acest weekend, Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec pune la dispozitie numarul de telefon 0767.670.412, care va functiona pana vineri, 6 iulie, intre orele 09.00-18.00 si sambata, 7 iulie, in intervalul 09.00-16.00.

Prin participarea la aceasta actiune, locuitorii se vor alatura eforturilor sustinute ale Asociatiei RoRec, menite sa apropie Romania de tinta anuala de colectare DEEE pentru fiecare cetăţean european, de 4 kg/locuitor. Iar cu sprijinul partenerilor Candy, Philips si Skil, Asociatia RoRec rasplateste faptele bune si pune in joc o serie de premii, pe care le ofera celor mai norocosi dintre participanti, la tombolele prilejuite de aceasta actiune de colectare.

Participantii pot pleca acasă cu unul dintre cele 2 cuptoare cu microunde, 5 masini de calcat, 4 masini de gaurit sau cu unul dintre cele 6 polizoare unghiulare. Cetatenii vor vor afla daca norocul a fost de partea lor in cadrul festivitatilor de premiere, care vor avea loc sambata, 7 iulie, de la ora 18.00, la Piaţa din Brăneşti.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

Ilfovenii pot scapa de DEEE si in afara actiunilor de colectare. In judet, exista un centru de colectare permanent, unde sunt asteptati cu vechiturile de care nu mai au nevoie. Acesta este situat in Voluntari, pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 40, in spatele Caminului Cultural.

Actiunea din acest weekend este cea de-a cincea derulata anul acesta de Asociatia RoRec in judetul Ilfov, in cadrul campaniei Asociatiei RoRec “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Prima actiune a avut loc la data de 28 aprilie, la Voluntari. La 5 mai a urmat o noua actiune, de data aceasta in Otopeni si Tunari, iar la 12 mai, echipa RoRec a dus colectarea DEEE in Buftea. Cea mai recenta actiune derulata de Asociatia RoRec in judetul Ilfov a avut loc la 19 mai, in Baloteşti si Ciolpani.

Peste 400.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. In 2011, au fost stranse peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice colectate, in 220 de actiuni din 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuţi fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania. Practic, RoRec preia responsabilitatea producatorilor de aparatura electrocasnica si se ocupa de toate activitatile necesare colectarii, tratarii, refolosirii, reciclarii si recuperarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), asigurand, in acelasi timp, eliminarea in siguranta si protectia mediului, in conformitate cu legislatia europeana in domeniu.

Contact:

Asociatia RoRec

Isabelle Greger

Reprezentant zonal

Email: isabelle.greger@rorec.org

Mobil: 0751 302 128

Go to Top